Lifestyle Stiri

Cele mai potrivite tinute pentru petrecerile de sarbatori

24 dec. 2015 2 min

Cele mai potrivite tinute pentru petrecerile de sarbatori

Reading Time: 2 minute

Cum petrecerile de Craciun sau de Revelion presupun o multitudine de pregatiri si mult interes din partea doamnelor pentru felul in care arata, specialistii Dressbox propun cateva sfaturi utile de stil si aduc recomandari potrivite pentru aceasta perioada

Ne apropiem cu pasi repezi de sarbatorile de iarna si, in aceasta perioada a petrecerilor de sezon, atentia doamnelor se indreapta in special catre tinutele elegante si atragatoare. Oricare ar fi dress code-ul unei petreceri de revelion, acesta se caracterizeaza printr-un singur cuvant: festiv. Dincolo de acest lucru, sfatul stilistilor este sa se opteze pentru o tinuta care reflecta personalitatea, indiferent de trenduri.

Daca vorbim despre o petrecere in club sau intr-un cadru lejer, se poate opta pentru rochii scurte, care ies in evidenta intr-un mod indraznet atat din punct de vedere al culorii, cat si al croielii. In schimb, daca vorbim despre o petrecere formala sau o seara de gala, potrivita este o rochie lunga simpla, aceasta fiind completata de accesorii. Sunt recomandate rochiile in tonuri de auriu sau argintiu, rochiile in nunate metalice, dar si rochiile de ocazie cu paiete sau detalii stralucitoare. De asemenea, o rochie de gala tip sirena sau o rochie cu trena inspira feminitate si eleganta. Chiar si pentru femeile mai scunde rochia lunga poate fi un atu, daca este cu talie inalta, astfel incat sa confere o forma alungita a corpului, in combinatie cu pantofi stiletto sau platforme inalte. De asemenea, rochiile creion sunt si ele in trend. Pentru o statura inalta, recomandarea Dressbox este sa se aleaga rochiile maxi si rochiile in culori deschise cu imprimeu, indiferent daca vorbim de animal print sau motive florale.

DRESSBOX 2

Desigur, si silueta este definitorie pentru alegerea unei rochii. Femeile slabe pot purta tinute de ocazie care adauga volum prin incretituri, volane sau pliuri si se pot folosi de imprimeuri cu motive elaborate. Astfel, rochia cu peplum sau rochia baby doll sunt alegerea potrivita pentru o silueta supla. Femeilor cu forme le sunt recomandate materiale lejere, cum ar fi jerseurile, rochiile cu o croiala dreapta sau rochiile din material mat, deoarece cele stralucitoare adauga volum din punct de vedere vizual. Pentru doamnele pe care le caracterizeaza stilul clasic, cea mai buna optiune este reprezentata de rochiile din dantela si din materiale pline, care vor ramane mereu usor de adaptat fiecarei ocazii. Bine de stiut este ca la moda sunt si rochiile asimetrice sau cele de catifea.

Toate femeile isi doresc sa aiba un look fabulos in noaptea dintre ani, dar asta nu inseamna ca trebuie sa si cheltuiasca sume imense pentru o tinuta pe care sa o poarte o singura data. Cea mai avantajoasa optiune ramane inchirierea unei rochii de ocazie, pentru ca se economisesc bani si e garantat un look de exceptie. Astfel, Dressbox pune la dispozitie peste 1.000 de rochii si accesorii de inchiriat pentru evenimente, semnate de cei mai in voga designeri internationali ai momentului.

Foto: Dreamstime

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: