Finanțe Lifestyle Stiri

Plati contactless pe partiile din Kitzbuhel

6 ian. 2016 2 min

Plati contactless pe partiile din Kitzbuhel

Reading Time: 2 minute

MasterCard_KitzbuhelMasterCard a anuntat ca este noul Sponsor Premium si furnizor oficial de servicii de plata in cadrul Intrecerilor Hahnenkamm din Kitzbühel. Intrecerile Hahnenkamm sunt renumite drept capul de afis al calendarului sporturilor de iarna si au loc intre 19 si 24 ianuarie 2016.

Spectacolul curselor de pe legendarele partii Streif si Ganslernhang atrag anual aproape 100.000 spectatori si peste 300 milioane telespectatori europeni.

Pentru europeni, schiul este de departe cel mai popular sport de iarna, iar Kitzbühel este recunoscuta drept una dintre cele mai bune statiuni de schi din Europa.

“Implicarea in cadrul evenimentelor sportive de anvergura reprezinta o oportunitate pentru MasterCard, de a le oferi consumatorilor si suporterilor din intreaga lume experiente Priceless, care sunt strans corelate cu propriile lor pasiuni. Suntem incantati sa contribuim la realizarea unui eveniment de neuitat si sa furnizam o metoda de acces usoara si simplificata in legendarul oras din Alpii austrieci”, a afirmat Cristina Sacca, Head of Marketing Central Eastern Europe al MasterCard, intr-un comunicat de presa.

Implicarea MasterCard va fi concentrata pe suporterii şi entuziastii sporturilor de iarna: cei care vor realiza plati electronice vor avea posibilitatea de a fi selectati pentru a viziona cursa din cadrul MasterCard Lounge, aflat imediat langa saltul de finis al partiei Streif. Mai mult, acestia vor putea experimente numeroase surprize priceless si beneficii speciale la fata locului, inclusiv accesul privilegiat oferit de MasterCard la cel mai spectaculos eveniment din calendarul de schi.

Surprize priceless

“Suntem mandri ca, prin colaborarea cu MasterCard, am atras un brand de top la nivel global drept partenerul Intrecerilor Hahnenkamm. Acest lucru subliniaza statutul important si amploarea acestui eveniment” a declarat Philipp Radel, CEO al Weirather-Wenzel & Partner, partenerul de marketing al Clubului de Schi Kitzbühler (K.S.C.).

In calitate de furnizor oficial de servicii de plata al evenimentului, MasterCard va oferi multiple optiuni pentru plati rapide, fara numerar, inclusiv contactless. De la achizitionarea biletelor la toate punctele de acces, precum si online, pana la standurile din zona de finis sau standurile de catering din centrul orasului Kitzbühel, vizitatorii vor avea posibilitatea de a realiza plati fara numerar, prin intermediul cardurilor lor MasterCard sau Maestro: un serviciu unic, in peisajul sporturilor de iarna, unde nu conteaza doar viteza atinsa pe partie, ci si la cozile de asteptare.

“Multumita MasterCard, suporterii vor beneficia, in premiera, de posibilitatea de a realiza plati contactless in toate zonele relevante din cadrul evenimentului. Inca o data, Intrecerile Hahnenkamm stabilesc noi standarde in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite” a comentat Dr. Michael Huber, Presedintele Clubului de Schi Kitzbühler (K.S.C.).

MasterCard este sponsor si partener in cadrul unor evenimente sportive de top, precum UEFA Champions League sau Open-ul francez Rolland Garros, din Paris, urmand a fi prezent, cu aceasta ocazie, si in calendarul sporturilor de iarna.

 

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: