Companii Stiri

Yellow.Menu: peste 10.000 de comenzi si 2 chefi noi

25 ian. 2016 2 min

Yellow.Menu: peste 10.000 de comenzi si 2 chefi noi

Reading Time: 2 minute

ymServiciul de food delivery Yellow.Menu a depasit pragul de 10.000 de comenzi, in mai putin de cinci luni de la lansare. In total, peste 2.500 de clienti au beneficiat de conceptul revolutionar al pranzului de cinci stele la birou. In proportie de 70%, comenzile au provenit din aplicatiile de mobil, acest lucru reflectand stilul de viata dinamic al clientului Yellow.Menu.

„Yellow.Menu vrea sa revolutioneze conceptul de pranz la birou, oferind posibilitatea de a savura o mancare sanatoasa, proaspata si delicioasa, pregatita de chefi cu experienta internationala, la un pret corect si in cel mai scurt timp posibil de livrare. Calitatea si excelenta bucatarilor de top se combina cu optimizarea digitala, dand nastere unui nou concept, de fast premium food delivery”, declara Florin Stoian, fondator Yellow.Menu.

cf1
Chef Nico Lontras
cf2
Chef Johnny Susala

In plus, de luna aceasta, doi chefi renumiti, cu experienta internationala, se alatura echipei Yellow.Menu. Este vorba despre chef Nico Lontras, finalist in cadrul show-ului TV Topchef, revenit in Romania in 2013 dupa multi ani in care s-a perfectionat in bucatariile unor mari restaurante din Europa, si chef Johnny Susala, unul dintre cei mai talentati chefi romani din noua generatie, care imbina experienta sa internationala si creativitatea cu pasiunea pentru bucatarie.

Meniul realizat de chefii care coordoneaza bucataria Yellow.Menu include zilnic 12 preparate premium, proaspete si delicioase, utilizand ingrediente de cea mai buna calitate si atent selectionate. Clientii Yellow.Menu prefera preparatele din carne de vita, peste si fructe de mare, avand in fiecare zi la dispozitie optiuni pentru toate gusturile, dar si fresh-uri si smoothie-uri de fructe, ce completeaza un meniu sanatos.

Aplicatia Yellow.Menu, disponibila pe IOS, Android si in versiune web, este utilizata zilnic pentru a comanda un pranz la birou de aproape 500 de clienti. Plata se poate realiza direct in aplicatie, unde poti si vizualiza in timp real pe harta curierul care iti livreaza mancarea.

Despre Yellow.Menu

Este o aplicatie de food delivery, simplu si usor de utilizat, disponibila in App Store si Google Play. Meniul zilnic este anuntat si poate fi comandat in fiecare zi incepand cu ora 20.00 pentru ziua urmatoare. Clientii au de ales intre 12 preparate proaspete diferite in fiecare zi, create cu pricepere de bucatari profesionisti. Intervalul de livrare este intre 11:00 si 15:00, de luni pana vineri, fiind posibila selectarea intervalului orar convenabil intre aceste ore.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: