Lifestyle Stiri

Yellow.Menu, partener World Class in programul LET’S GO YOU

4 feb. 2016 2 min

Yellow.Menu, partener World Class in programul LET’S GO YOU

Reading Time: 2 minute

Yellow.Menu, serviciul de food delivery, este partener World Class in programul LET’S GO YOU, propunand zilnic un preparat conform recomandarilor nutritionistului.
LET’S GO YOU propune clientilor World Class un plan alimentar personalizat, coaching si antrenamente cu un antrenor personal, in functie de nevoile fiecaruia – slabit, dezvoltarea masei musculare sau mentinere. 
Programul LET’S GO YOU ofera acces la o platforma online si o aplicatie pentru mobil, unde utilizatorii primesc 24/7 informatii despre planul alimentar si antrenamente. Sectiunea de nutritie din cadrul programului include recomandari, precum si peste 650 de retete sanatoase, adaptate oricarui plan alimentar personalizat, care pot fi preparate acasa. De asemenea, pentru cei care nu au timpul si resursele necesare sa isi pregateasca in fiecare zi pranzul, aplicatia ofera posibilitatea de a comanda zilnic un preparat conform recomandarilor nutritionistului, de la Yellow. Menu.

‘‘Unul dintre obiectivele Yellow. Menu a fost sa ofere o optiune sanatoasa si delicioasa pentru a lua pranzul la birou, iar asocierea cu World Class este cat se poate de naturala, acesta fiind promotorul unui stil de viata activ si sanatos’’, declara Florin Stoian, fondator Yellow.Menu.
In meniul realizat de chefii care coordoneaza bucataria Yellow.Menu, si care include preparate premium, proaspete si delicioase, a fost inclus zilnic un preparat conform planului creat de nutritionist (precum Antricot de vita cu rucola, parmezan si rosii cherry sau Muschiulet de porc cu piure de cartofi si sos de piper verde), etichetat LET’S GO YOU, dar si fresh-uri si smoothie-uri de fructe, ce completeaza un meniu sanatos.

Despre Yellow.Menu
Este o aplicatie de food delivery, simplu si usor de utilizat, disponibila in App Store si Google Play. Meniul zilnic este anuntat si poate fi comandat in fiecare zi incepand cu ora 20.00 pentru ziua urmatoare. Clientii au de ales intre 12 preparate diferite in fiecare zi, create de bucatari profesionisti. Intervalul de livrare este intre 11:00 si 15:00, de luni pana vineri, fiind posibila selectarea intervalului orar convenabil intre aceste ore.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: