Management Stiri

EY Romania recruteaza 80 de tineri

16 feb. 2016 < 1 min

EY Romania recruteaza 80 de tineri

Reading Time: < 1 minut

EY Romania a deschis o noua campanie de recrutare, prin care va angaja aproape 80 de tineri absolventi din intreaga tara. Procesul se va desfasura pe parcursul a trei luni, timp in care tinerii pot aplica online.

Compania cauta sa angajeze studenti in an terminal al studiilor universitare si de masterat sau proaspat absolventi din domeniul economic, dar si din cel tehnic. Dintre candidati vor fi alesi tinerii care au o pasiune pentru business si lucrul cu clientii, care demonstreaza o motivatie puternica pentru invatare continua si performanta, stapanesc limba engleza la un nivel avansat si utilizeaza cu usurinta programul MS Excel. Daca va incadrati profilului, puteti aplica aici pentru un job la birourile EY Romania din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi sau Timisoara.  

„Dorim sa identificam si sa aducem alaturi de noi pe cei mai talentati si ambitiosi tineri care parasesc bancile universitatilor anul acesta. Iar atunci cand alegi dintre cei mai buni, diferenta o face de cele mai multe ori, nu nivelul de cunostinte si abilitati care este relativ acelasi, ci atitudinea fata de viata in general, motivatia pentru care si-au ales aceasta profesie si viitorul la care ei aspira”, spune Andreea Mihnea, Director Resurse Umane, EY Romania.

EY Romania a urcat in topul preferintelor tinerilor, devenind cel mai dorit angajator din domeniul serviciilor profesionale pentru absolventii de studii superioare. Mai mult, compania este si in top zece in clasamentul general al celor mai doriti angajatori din Romania, conform unui studiu Trendence si este angajatorul preferat din grupul Big4 pentru absolventii de elita si pentru femei.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: