Lifestyle Stiri

Gorenje by Philippe Starck

26 feb. 2016 2 min

Gorenje by Philippe Starck

Reading Time: 2 minute

gorenje_by_starck_ambient_ballet_flat_portraitGorenje a lansat o noua linie de electrocasnice dedicate bucatariei, Gorenje by Starck.

Noua gama completa de cuptoare incorporabile, sertare termice, cuptoare cu microunde, plite, hote, frigidere, sertare si panouri de decor pentru masini de spalat vase, toate cu un design minimalist, cu sticla  reflectorizanta si otel inoxidabil, poarta semnatura designerului Philippe Starck.

„Provocarea a fost aceea de a crea ceva impecabil din punct de vedere tehnologic, dar care sa iti ofere in acelasi timp sentimentul de confort, caldura si umanitate. Eleganta acestei colectii consta in simplitatea liniilor si designul minimalist „, explica Philippe Starck.

Cuptoarele Gorenje by Starck sunt echipate cu un sistem de ventilatie inovator care garanteaza circulatia optima a caldurii, asigurand astfel gatirea simultana pe mai multe niveluri, fara a se realiza transfer de mirosuri si arome. Toate cuptoarele cu microunde sunt echipate cu Tehnologia Inverter, care permite o distributie uniforma a energiei pe baza de pulsatii.

Tehnologia XpandZone cu care este dotata plita cu inductie permite transferul eficient al caldurii de la plita la vasul de gatit, oferind totodata mai mult spatiu pentru vase mai mari. Functia PowerZone imbunatateste performanţele plitei cu inductie, utilizand doar 25% din energia consumata in mod obisnuit.

gorenje_by_starck_drawerHotele Gorenje by Starck sunt echipate cu un senzor de inalta generatie, AdaptTech, care detecteaza nivelul de impuritati, abur si umiditate, regland viteza ventilatorului in mod automat. Sistemul inovator de aspirare a aerului optimizeaza consumul de energie si in acelasi timp reduce semnificativ zgomotul.

Tehnologia IonAir cu care este incorporata noua versiune de frigidere ofera umiditate optima si temperatura ideala in fiecare compartiment, asigurand prospetime de durata alimentelor. Totodata, sistemul de monitorizare AdaptTech analizeaza obiceiurile de utilizare a dispozitivului.

 

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: