Marketing Stiri

Super bloggeri pentru Online B@nking

3 mart. 2016 < 1 min

Super bloggeri pentru Online B@nking

Reading Time: < 1 minut

Campania “Super-bloggerii salveaza bani si timp” poarta semnatura  agentiei  Republika.

Timp de o luna, bloggerii Cristi China Birta, Victor Kapra, Cristi Serb si Simona Tache s-au transformat in super-eroi cu ajutorul aplicatiei Online B@nking a UniCredit Bank.

Cristi China Birta a devenit “Super-Chinezu” si puterea lui a fost super-eficienta: butonul unic de plati este arma lui de super erou, care l-a ajutat sa rezolve mai rapid ceea ce trebuie, ca sa aiba mai mult timp pentru ceea ce conteaza.

Victor Kapra s-a transformat in “Super-Victor” si a avut super-control asupra banilor: acum, el stie exact cat, cand, unde si pe ce a cheltuit si nu-si mai depaseste niciodata bugetul.

Cristi Serb a devenit “Super-Cristi” si a avut puterea de super-multitasking: a platit toti furnizorii in doi timpi si trei miscari, pentru ca toate sa mearga struna – atat viata de familie cat si finalizarea constructiei casei.

Simona Tache a devenit “Super-Simona”, iar puterea ei speciala a fost aceea de a-i ajuta pe ceilalti sa uite de tentatiile de moment si sa economiseasca pentru lucrurile pe care si le doresc cu adevarat.

Cei patru bloggeri au publicat saptamanal cate un episod de banda desenata, in care si-au folosit super-puterile in situatii ce tin de finante si de viata lor personala. Totodata, benzile desenate prezinta si situatii in care super-eroii au ajutat alte persoane in a-si atinge obiectivele financiare sau personale. In plus, vloggerul Zmenta a devenit Super-Zmenta, intr-un spoof video.

Prin aplicatia Online B@nking, UniCredit Bank pune la dispozitia clientilor o platforma care ofera asistenta completa, de la plati curente pana la solutii inovatoare de gestionare a cheltuielilor si economisire mai usoara.

 

 

 

 

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: