Finanțe Stiri

Card de credit online, de la Raiffeisen

8 sept. 2017 < 1 min

Card de credit online, de la Raiffeisen

Reading Time: < 1 minut

Raiffeisen Bank a introdus o nouă funcționalitate pentru clienții băncii care au serviciul Raiffeisen Online (Internet Banking) – aplicația online pentru un card de credit. 

Utilizatorii Raiffeisen Online care nu dețin încă un card de credit și sunt eligibili (cetățeni români, vârstă etc) pot să aplice direct, online, pentru un card de cumpărături, arată banca, într-un comunicat de presă.

Ridicarea cardului de credit în format fizic, cu PIN-ul aferent va avea loc într-o agenție Raiffeisen Bank aleasă de client. Printr-un sms deținătorul cardului de credit emis online va fi informat când poate să îl ridice.

“Avantajul major al acestui flux de pe platforma Raiffeisen Online este că cei care doresc un card de credit pot să aplice de oriunde și oricând, iar tot procesul de emitere se desfășoară în mediul digital, rapid și comod”, spune Gabriel Chenescu, manager card de credit la Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank este lider pe piața cardurilor de credit în România cu peste 450.000 de carduri de credit emise și utilizate de clienți zi cu zi, preponderant la cumpărături. Astfel, în primele 6 luni ale acestui an, volumul tranzacțiilor efectuate cu cardul de credit Raiffeisen Bank a crescut cu peste 15% față de primele 6 luni ale anului trecut, iar valoarea cumpărăturilor efectuate în rate fără dobândă cu peste 20%, arată banca, în comunicat.

Cardul de credit Raiffeisen Bank are dobândă 0 pentru 56 de zile, dacă sumele de pe card sunt utilizate la comercianți, programul “Multishop – rate fără dobândă” la sute de parteneri din toată țara, asigurare de călătorie gratuită în țara și în străinătate.

Mai multe informații despre cardul emis de Raiffeisen Bank, pe site https://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/in-sprijinul-tau/sfaturi-utile/foloseste-inteligent-cardul-de-credit/

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: