Companii Stiri

Auchan a deschis al nouălea magazin In Extenso

20 apr. 2018 2 min

Auchan a deschis al nouălea magazin In Extenso

Reading Time: 2 minute

Auchan România a inaugurat în Liberty Mall, București, al nouălea magazin propriu de textile In Extenso by Auchan, acesta fiind și primul magazin de acest tip care nu se află în aceeași locație cu unul dintre hipermarketurile Auchan.

In Extenso by Auchan Liberty Mall 2Noul magazin In Extenso by Auchan se întinde pe o suprafață de 455 metri pătrați și va pune la dispoziția clienților o gamă de 1.000 de articole vestimentare, principalele articole fiind cele din colecția nouă de primăvară/vară, arată compania, într-un comunicat de presă.

„Inaugurarea celui de-al nouălea magazin In Extenso by Auchan este un pas important pentru noi, mai ales că este prima locație independentă de hipermarketurile noastre. Magazinele In Extenso au devenit  destinații distincte  pentru familii, când vine vorba de alegerea articolelor de îmbrăcăminte și încălțăminte”, a declarat Gabriela Vasilescu, Coordonator grup textile în cadrul Auchan Retail Romania.

Proiect început exclusiv în România

Auchan este prima rețea de hypermarketuri care aduce brandul propriu de haine la un astfel de nivel de comercializare, venind în întâmpinarea clienților cu o atmosferă și o experiență pentru client specifică unui Fashion Retailer. Rețeaua magazinelor In Extenso a luat naștere în România, în urmă cu patru ani, când a fost inaugurat primul magazin de acest tip, în locația în care se află hipermarketul Auchan Crângași.

„La nivel internațional produsele In Extenso sunt disponibile pe rafturile hipermarketurilor Auchan din 15 țări, dar există și planuri de dezvoltare a unei rețele internaționale a magazinelor independente cu același nume”, a completat Gabriela Vasilescu.

În 2016, Auchan România a demarat proiectul „Designeri români pentru România” prin care dorește să încurajeze tinerii designeri români. Astfel, în toamna anului 2016, Auchan a lansat colecția capsulă realizată de Diana Flore, absolventă a Universității de Arte și Design din Cluj Napoca. Colecția Dianei Flore pentru In Extenso a fost disponibilă în magazinele Auchan și magazinele marcă proprie In Extenso by Auchan.

În plus, susținerea tinerilor designeri români s-a evidențiat și printr-un proiect internațional, la care Auchan România a colaborat cu Universitatea de Arte și Design din Cluj. Acest ultim proiect prevede ca ținuta selectată în urma unui concurs, să fie comercializată în toate magazinele Auchan din Europa la finalul acestui an, în cadrul unei Colecții Capsulă by In Extenso, alături de creațiile selectate în alte țări ale grupului.

„Totodată suntem preocupați și de dezvoltarea parteneriatelor cu producătorii locali. Astfel, anul acesta am lansat primele articole In Extenso produse în Romania. Aceste articole pot fi găsite pe rafturile tuturor magazinelor noastre locale în secțiunile de lenjerie damă și copii, dar și în magazinele Auchan din alte țări, precum Spania, Portugalia, Ucraina”, a încheiat Gabriela Vasilescu.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: