Marketing

Prima interfață virtuală a unei agenții de PR

17 aug. 2017 < 1 min

Prima interfață virtuală a unei agenții de PR

Reading Time: < 1 minut

Impressum Communication a lansat PRIANA, devenind astfel prima agenție de PR din România care este reprezentată de o interfață digitală activă.

Proiectul crescut prin informațiile, inteligența și experiența transferată digital de agenția Impressum Communication și de agențiile care alcătuiesc Unity Group.

Expertiza Prianei însumează experienta, creativitatea și cunoștințele unei echipe de specialiști în comunicare cu expertiză în profiling digital (crearea de profile de clienti prin intermediul instrumentelor sociologice intersectate cu soluții de analiză sectorială specifice mediului digital), comunicare în mediul digital, blogosferă, vlogosferă, branding și advertising.

”PRIANA va fi purtătorul de cuvânt al agenției și interfața de comunicare a acesteia în mediul digital. Este un profil unic, care dă semnalul unei noi abordări strategice în domeniul PR-ului și comunicării”, a declarat Ciprian Dron, CEO, Unity Group.

Impressum Communication este o agenție de PR și comunicare strategică, parte din Unity Group – un grup de comunicare integrată cu capital 100% românesc, care oferă prin agențiile membre soluții 360 în comunicare: comunicare strategică, branding, creație, web development, media buying, PR, comunicare strategică în media și social media, înregistrare mărci, naming. Din Unity Group mai fac parte agențiile: Bloom Communication – branding și creație, digital și Social Media, We-Do Communication – Media Buying, Nomenius  – consultanță  înregistrare mărci și proprietate intelectuală.

 

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: