Speakeri

Cristian Constantinescu

Cristian Constantinescu

CEO, Noriel

Mai multe detalii

Cristian Constantinescu conduce business-ul Noriel, retailer roman de jucarii, din anul 2008. Primul magazin a fost deschis in 2009, reteaua numarand 47 de locatii. Retailerul a anuntat o strategie bazata pe un nou concept de magazine, one-stop shop, adresat copiilor cu varsta de 0-3 ani. Anterior, Cristian a lucrat in companii precum BRD Societe Generale, a fost consultant in cadrul misiunii de dezvoltare economica a UE in Kosovo si a ocupat pozitia de asociat si manager de dezvoltare al HAL Investments BV.
Cristian Constantinescu detine un MBA la Universitatea Oxford in administratie, business si operatiuni. Este absolvent al ASE Bucuresti, Facultate de Finante-Banci.

Radu Timis

Radu Timis

Presedinte, Cris Tim

Mai multe detalii

Radu Timis este unul dintre cei mai puternici antreprenori locali – fondatorul si CEO-ul Cris-Tim, unul dintre cele mai mari grupuri din industria carnii. A creat marca Salam Sasesc – produs de referinta al Cris-Tim, a carei reteta originala o stiu “doar 6 sasi de la Cristim”.

Felix Tataru

Felix Tataru

Presedinte-fondator, GMP Group

Mai multe detalii

Felix Tataru este presedintele-fondator al GMP Group si Senior Vice President al IAA Worldwide, asociatia  profesionistilor in marketing si comunicare ce include peste 4.000 de membri la nivel global. Ca o consecinta a alegerii sale in pozitia de Senior Vice President, Felix Tataru va deveni presedinte al organizatiei mondiale in aprilie 2016.
Prima agentie din GMP Group, GMP Advertising, a fost fondata in 1998, in timp luand fiinta alte cinci agentii: WEBSTYLER, GMP PR, Point Public Affairs, GO Studio si Chapter 4 Romania. Agentiile sunt fondate impreuna cu sase partneri implicati in managementul acestora.

Tudor Galos

Tudor Galos

Consumer Marketing Director, Microsoft Romania

Mai multe detalii

Cu 12 ani experienta in pozitii de marketing locale si regionale in cadrul companiei Microsoft si peste 800 prezentari la activ Tudor Galos este un speaker pasionat, un evanghelist pentru tehnologiile disruptive, dar si pentru abordari inedite de marketing precum “Agile Marketing”. A pornit ca Desktop Product Manager pe Romania si Bulgaria fiind responsabil de lansari precum Windows XP Service Pack 2 si Office 2003, apoi a coordonat activitatile de marketing pentru Windows in cadrul regiunii Europa de Sud – Est. In 2006, in cadrul echipei Microsoft Romania a coordonat lansarile Windows Vista, Office 2007, Windows 7 precum si cea a Internet Explorer 8, 9 si 10. Tudor este si cel care, alaturi de o echipa de oameni pasionati, a pornit in 2008 activitatile de Social Media ale Microsoft Romania. In prezent coordoneaza activitatile de Consumer Marketing in cadrul Microsoft Romania precum si cele de Category Management pentru zona de dispozitive cu Windows.

Virginia Otel

Virginia Otel

Corporate Communication Leader, Garanti Group

Mai multe detalii

De peste trei ani, Virginia Otel este Communication Leader al Grupului Garanti Romania. Cu o cariera de peste 20 ani in domeniul industriei financiar-bancare, a lucrat pentru fonduri de investitii, piata de capital, banking si leasing, acumuland expertiza in bussiness development, marketing, managementul resurselor umane, comunicare si general management si este implicata in diferite organizatii non-guvernamentale.

Mihai Panfil

Mihai Panfil

Owner, Origo

Mai multe detalii

Mihai Panfil are o experienta de 14 ani ca barista si de 9 ani ca antreprenor. In 2007 a creat, impreuna cu Bogdan Nicolae, Barmania, o scoala acreditata de barmani, cu scopul de a creste nivelul oamenilor care activeaza in spatele barului. Apoi s-a nascut Origo, un cofee shop dedicat cafelei de specialitate. Pentru Mihai, experienta pe care o au clientii in coffee shop este cea mai frumoasa carte de vizita, de aceea lucreaza constant la imbunatatirea produselor si serviciilor, fiind conectat in permanenta cu comunitatea globala a cafelei.

Cristian Logofatu

Cristian Logofatu

Co-Founder, Bittnet Systems

Mai multe detalii

In 2007, Cristian, alaturi de fratele sau, Mihai Logofatu, a infiintat Bittnet Systems, business care avea sa devina in 2015 “prima companie IT listata la bursa”. Din 2007 si pana in prezent, cei doi au parcurs impreuna cu afacerea lor mai multe etape de crestere si au atras diverse tipuri de finantari. Pentru a sustine dezvoltarea accelerata a Bittnet, cei doi frati au reusit sa treaca de la finantari clasice, prin produse bancare, la finantari prin investitii de tipul ”business angel” si chiar la vanzarea unei parti din afacere catre un fond de investitii (in schimbul sumei de 150.000 euro) si listarea companiei la Bursa de Valori Bucuresti.

Florian Neagu

Florian Neagu

Director adjunct, Directia Stabilitate Financiara, BNR

Mai multe detalii

S-a angajat in BNR in anul 2000, lucrand de-a lungul timpului in mai multe directii din banca: Directia Reglementare si Autorizare, Directia Relatii Internationale si, incepand cu anul 2005, in Directia Stabilitate Financiara (fiind si  directorul adjunct al acesteia din urma). Face parte din diverse grupuri de lucru europene privind politica macroprudentiala si a publicat studii pe teme legate de sistemul financiar si economia reala.

Alina Zara Prunean

Alina Zara Prunean

Fondatoare, Mandra Chic

Mai multe detalii

Alina Zara Prunean este o antreprenoare care face zestre pentru romanii de secol XXI. In 2009, Alina facea PR pentru branduri si agentii din Bucuresti, iar in timpul liber combina, alaturi de mama ei, tricouri noi cu materiale brodate traditional. Acum are un studio de creatie unic, autentic, romanesc, in care se realizeaza un fusion old/new de obiecte, campanii, linii de suveniruri autentice, colectii inedite pe baza de materiale traditionale, arome, lucrusoare si povesti.

Ana-Maria Diceanu

Ana-Maria Diceanu

Senior Partner, GMP PR

Mai multe detalii

Liviu Nistoran

Liviu Nistoran

CEO & Founder, Evolio

Mai multe detalii

Presedinte Director General – Evolio din 2009, Liviu Nistoran detine unul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti din telecom. Experienta in businessul din comunicatii s-a consolidat odata cu fondarea GlobalNET (1997), adaugandu-se ulterior si aceea din scaunul de presedinte al arbitrului telecom, ANCOM (2008-2009). Absolvent al Politehnicii bucurestene, Nistoran a cumulat la biografie si un mandat de deputat, in perioada 2004-2008.

Oana Bulexa

Oana Bulexa

Managing Director, MSLGROUP The Practice

Mai multe detalii

Oana Bulexa este absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti si are o experienta de 13 ani in domeniul comunicarii, de la jurnalism, la marketing direct si PR. Dupa o experienta de patru ani ca jurnalist de televiziune, Oana a inceput sa lucreze in PR in 2005. La The Practice, a ocupat pozitii cu responsabilitati din ce in ce mai mari, de la Consultant la Consumer Practice Director, apoi Head of PR Department pana la pozitia curenta de Co-Managing Director.

Dan Lazarescu

Dan Lazarescu

Administrator, Canah International

Mai multe detalii

A intrat in antreprenoriat inca din 1994, dezvoltand un business in domeniul serviciilor medicale private, Rombel, al carui director general a fost pana in 1997, cand compania a fost vanduta catre grupul suedez Medicover. A fost director general Medicover in perioada 1997-2002, iar intre 2002 si 2005 a fost director general al Synevo International. Un alt business in care s-a implicat a fost TotalSoft, companie al carei cofondator este si unde a fost actionar principal in perioada 1994-2005. Din 2005, este administrator al Canah International, procesator de seminte de canepa.

Radu Moldovan-Petrut

Radu Moldovan-Petrut

Marketing Director, Pernod Ricard Romania

Mai multe detalii

Radu are o experienta de peste 8 ani in Consumer Marketing pe categoria FMCG, aplicata atat pe piata din Romania, cat si pe piata din UK. Timp de 3 ani a lucrat pentru Pernod Ricard UK, unde a coordonat un porofoliu de branduri globale precum Jameson Irish Whiskey si ABSOLUT VODKA, in calitate de Senior Brand Manager si apoi de Marketing Manager. In prezent, coordoneaza strategia de marketing pentru Pernod Ricard Romania, pentru branduri precum Jameson Irish Whiskey, Chivas Regal, Absolut Vodka, Havana Club, Beefeater Gin , Malibu Rum, Olmeca.

Andrei Popéa

Andrei Popéa

General Manager, FIVE’S International

Mai multe detalii

Andrei are peste 20 ani experienta in industria organizarii de evenimente ocupand pozitia de Director General al companiei Five’s, leader pe segmentul organizarii de evenimente corporate.
In anul 1995 activa ca tehnician de sunet in clubul Hard and Heavy, locul in care a creat prima echipa de tehnicieni Five’s. 22 de ani mai tarziu, Five’s este in continuare cea mai solida companie din punct de vedere al competentelor profesionale si echipamentelor profesionale de scenotehnica, sunet si lumini, compania detinand un impresionant portofoliu de echipamente high tech.

Nicoleta Chirica

Nicoleta Chirica

Designer si fondator, Iutta

Mai multe detalii

Mintea creativa din spatele Iutta este Nicoleta Chirica, fondatoare si designer. Principala sursa de inspiratie sunt povestile, motivele traditionale si bogatia culturala, a caror semnificatie este redata in contemporan prin design si un stil narativ aparte. Brandul Iutta a pornit de la pasiunea pentru semnele si motivele din cultura folk, ajungand ca treptat sa devina un simbol in sine, apreciat si indragit la nivel international.