Speakeri

Gabriel Sincu

Gabriel Sincu

Tax Executive Director, Ernst & Young

Mai multe detalii

Dragoș Petrescu

Dragoș Petrescu

Președinte, City Grill Restaurants

Mai multe detalii

Este unul dintre cei mai cunoscuți și prolifici antreprenori români în domeniul restaurantelor, cu o experiență de 18 ani în domeniu. Are în portofoliu lanțurile City Grill, City Cafe, Trattoria Buongiorno și restaurantele Hanu’ Berarilor, Caru’ cu Bere, Pescaruș si Hanul lui Manuc, a carui operare a preluat-o în 2015.

Florian Neagu

Florian Neagu

Director adjunct, Direcția Stabilitate Financiară, BNR

Mai multe detalii

S-a angajat în BNR în anul 2000, lucrând de-a lungul timpului în mai multe direcții din bancă: Direcția Reglementare și Autorizare, Direcția Relații Internaționale și, începând cu anul 2005, în Direcția Stabilitate Financiară (fiind și  directorul adjunct al acesteia din urmă). Face parte din diverse grupuri de lucru europene privind politica macroprudentială și a publicat studii pe teme legate de sistemul financiar și economia reală.

Mariana Brădescu-Constantinescu

Mariana Brădescu-Constantinescu

Managing Partner, PIATRAONLINE și co-fondator Rock Star Construct

Mai multe detalii

Business-ul cu piatră naturală a fost inițiat în 2007. În prezent, în cadrul showroom-ului de 1000 mp, a fost inaugurat un apartament-concept de 60mp pentru a veni în întâmpinarea clienților cu cele mai moderne soluții în ceea ce privește utilizarea pietrei naturale. Magazinul online, www.piatraonline.ro, și showroom-ul sunt o sursă de inspirație pentru utilizatori, prin prezentarea proiectelor din portofoliul companiei, însoțite de imagini de referință corelate cu obiecte de decor.

Bogdan Putinică

Bogdan Putinică

Senior Vice President, Global Services, ENEA AB

Mai multe detalii

Bogdan Putinică are o experiență de 20 ani în antreprenoriat, business, servicii internaționale și start-up-uri. Cele mai importante investiții ale sale sunt în domeniul serviciilor de dezvoltare software, training, resurse umane, consultanță financiară, fitness și sănătate. În prezent, este vicepreședinte senior al companiei ENEA, ocupându-se la nivel global de zona de servicii a companiei suedeze.

Mădălina Uceanu

Mădălina Uceanu

Managing Partner, Career Advisor

Mai multe detalii

Mădălina are 20 de ani de experiență pe piața de resurse umane din România, timp în care a derulat numeroase proiecte de executive search pentru poziții de middle și top management în companii multinaționale de top, proiecte de consultanță în resurse umane, training, executive coaching și consiliere în carieră.

Iren Arsene

Iren Arsene

Director General Curtea Veche Publishing, Președinte al Asociației Curtea Veche

Mai multe detalii

Iren Arsene este unul dintre oamenii care au avut priceperea și determinarea de a transforma o pasiune într-o afacere de succes. Dragostea pentru cărți și dorința de a acoperi nevoi ale unei societăți în tranziție au făcut-o să pună, în 1998, bazele editurii care astăzi este unul dintre principalii jucători de pe piața de carte din România.

Prin Curtea Veche Publishing, Iren Arsene a adus literatura motivațională și cărțile de dezvoltare personală și profesională în țară și a înregistrat nenumărate premiere. În 2008, a deschis la Curtea Veche o serie de cărți dedicate Familiei Regale, serie de volume ce include astăzi zeci de bestselleruri. În 2012, a fost decorată cu Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate, și în 2014 cu Ordinul Coroana României în grad de Cavaler. În urmă cu un an, volumul “Pas cu pas” de Klaus Iohannis a devenit bestsellerul cu cea mai rapidă ascensiune din istoria editorială de după 1989. Numeroși autori internaționali și români sunt publicați exclusiv la Curtea Veche Publishing, brand căruia doamna Arsene i-a împrumutat din eleganța sa și din spiritul său inovator.

În 2014, a înființat Asociația Curtea Veche pentru a dezvolta și implementa un program de lectură la nivel național care să pregătească viitoarele generații de cititori. În slujba acesteia, și-a concentrat energia, viziunea, perseverența, contribuind activ la creșterea accesului la carte pentru cei din mediile defavorizate și promovarea lecturii de plăcere în rândul copiilor.

Dalibor Vasiljevics

Dalibor Vasiljevics

Founder & Brand Strategy Director, Rainfall

Mai multe detalii

Este fondator și brand strategist la Rainfall, speaker și antreprenor. Ca brand strategist, se concentrează mereu pe (re)construirea unor branduri consistente și coerente, fiind interesat atât de aspectele teoretice, cât și cele și practice ale lor. De mai bine de 13 ani de când activează în industrie, Dalibor dezvoltă împreună cu echipa Rainfall mixuri complexe de PR, marketing, branding și digital, pentru a soluționa problemele clienților și pentru a dezvolta business-urile acestora.

Subiectele pe care Dalibor le abordează în prezentările sale sunt cele de branding, strategie, self-development, marketing, social media, antreprenoriat și inovație.

Mădălina Rădulescu

Mădălina Rădulescu

Vicepreședinte Antreprenoriat, PWN România

Mai multe detalii

Mădălina are 13 ani de experiență în industria bancară (ING Bank – 8 ani și BRD Societé Generale – 5 ani), cu rezultate în project management, corporate și retail, management operațional și de resurse umane. Are 3 ani de experiență în antreprenoriat în industria ospitalității (Complexul Piatra Șoimului și Restaurantul Kuib – Sinaia), precum și 4 ani de experiență în industria serviciilor de formare continuă. Are o experiență de peste 15 ani în leadership și management, din care 3 ani petrecuți în Comitetul Director al Diviziei de Retail din cadrul ING.
Mădălina crede că atât reușitele, cât și nereușitele, sunt doar borne ale drumului nostru în viață și că depinde de fiecare dintre noi ce traseu alegem, astfel încât drumul să fie cât mai interesant. În PWN România activează ca vicepreședinte al Pilonului Antreprenoriat și se implică în susținerea Pilonului Mentorat.

Sorana Savu

Sorana Savu

Senior Partner, Premium Communication

Mai multe detalii

Sorana Savu are peste 20 de ani de experiență în domeniul comunicării și conduce de peste 15 ani una dintre principalele agenții independente de PR, Premium Communication. A studiat relațiile publice și jurnalismul la Universitatea din București și California State University și deține o certificare în domeniul comunicării financiare din partea Investor Relations Society, din Londra. Timp de 12 ani, Sorana a predat cursuri de relații publice la mai multe instituții universitare din București.

Marinela Mihalcea

Marinela Mihalcea

Head of Retail, UniCredit Leasing

Mai multe detalii

Mirela Dragoi

Mirela Dragoi

Președinte Executiv, PetStar

Mai multe detalii

Pet Star este cel mai mare producător de preforme PET din România și zona Balcanilor, ca volum de producție și varietate de formate. Pionier în industria de ambalaje din România, compania a pus întotdeauna un accent pe inovație. În august 2016 a fost finalizată cu succes mutarea integrala a activității într-o nouă fabrică, după o investiție de 9 milioane de euro. S-a integrat astfel întregul business Pet Star în sistem informatic SAP fiind implementat atât modulul ERP cât și cel de Warehouse Management (WMS) și Business Inteligence (BI).

Sorin Dragulin

Sorin Dragulin

Retail Products & Segments Director, UniCredit Bank

Mai multe detalii