Calif lanseaza Biz Kebab

Daca tindeti sa credeti ca printul a murit si revista Biz a patruns pe piata de food, nu este deloc asa. Biz Kebab este o gama noua de produse, gandite pentru restaurantele Calif de trei bloggeri participanti la editia din vara a taberei de social media organizate de revista Biz.

Ca in orice tabara educationala, nu au lipsit “temele” nici de la Social Media Summer Camp. Pe atunci, trei bloggeri – Ivo Bobal, Andrei Cismaru si Marian “Mariciu” Ionescu – au avut misiunea ca, alaturi de cativa coechipieri, sa conceapa noi retete pentru lantul de restaurante Calif. Cei trei se pare ca s-au descurcat de minune cu provocarea, iar acum, rezultatul muncii depuse poate fi “savurat” in toate restaurantele Calif.

Daca Ivo a propus un sortiment din carne de vita cu legume, chimion, menta si seminte de rodie, Andrei a optat pentru un kebab din pui cu ceapa calita si maioneza de casa cu usturoi, sumac, patrunjel si stafide. “Mariciu” a compus o reteta din carne de pui cu un mix de ingrediente mai putin intalnite la noi: tahnia, vinete, rosii, ceapa cu sumac si stafide.  Timp de o luna, veti putea incerca toate cele trei variante, iar la final, cel mai bine vandut kebab va face parte din meniul Calif.

califbizkebab