O strategie condimentală

O strategie condimentală

După ce a schimbat regulile în domeniul restaurantelor cu servire rapidă prin Calif, echipa condusă de Radu Tănase trece la nivelul următor prin Condimental, un brand care pune accentul pe mâncarea sănătoasă. Radu Tănase urmărește atent tendințele din piață, așa că a observat tendința consumatorilor de a prefera produse din ce în ce mai sănătoase. Calif, brandul prin care a

Special cu specialistii de la Zilele Biz

Special cu specialistii de la Zilele Biz

Apicultor, dentist, electrician, mecanic auto sau veterinar – sunt doar cateva dintre ipostazele in care i-am provocat sa se imagineze pe invitatii la Zilele Biz. Doar ca nu se pricepeau deloc la domeniul respectiv. Radu Atanasiu, Marius Ghenea, Catalin Nastasoiu, Iulian Padurariu, Mugur Patrascu, Sorin Psatta, Octavian Badescu, Raluca Kisescu, Marius Tudosiei si Radu Tanase au raspuns provocarii noastre si

Calif de Bucuresti

Calif de Bucuresti

A renuntat la industria luxului pentru o afacere cu kebab. Asa ar putea fi rezumata foarte pe scurt decizia lui Radu Tanase, luata in urma cu patru ani si ar putea parea cel putin surprinzatoare, daca nu chiar riscanta, intr-un Bucuresti in care norma pe acest segment de business o reprezinta saormeriile. Privind insa cat de repede si bine a