Citronelle, pentru viata sanatoasa

Citronelle, pentru viata sanatoasa

Crowne Plaza Bucharest aduce in Romania conceptul “market to table” prin lansarea noului restaurant Citronelle, ca parte a strategiei globale a lantului international de sustinere a unui stil de viata urban si sanatos. Bazat pe conceptul “market to table”, restaurantul Citronelle ofera preparate din alimente proaspete, achizitionate direct de la producatorii locali. Meniul noului restaurant Citronelle este bazat pe salate

Primul Subway drive-thru din Romania

Primul Subway drive-thru din Romania

In parteneriat cu Petrom, Subway a intrat pe segmentul restaurantelor drive-thru din Romania. Noul restaurant, din incinta statiei Petrom Vestem, este al doilea deschis in Sibiu si primul de tip drive-through din tara. Restaurantul, cu o suprafata de 160 mp si un concept de design nou si modern denumit Decor Metropolitan, va fi deschis 24/7. Inaugurarea noului restaurant marcheaza al

Drumul din Haifa la Bucuresti

Drumul din Haifa la Bucuresti

Joseph Hadad a venit prima data in Romania in 1996. Un an mai tarziu, a venit cu un contract pe doi ani ca chef la Casa Vernescu si de atunci nu a mai parasit Romania. Acum are propriul restaurant, Joseph by Joseph Hadad.   Prima data a venit pentru cateva zile, pentru a organiza din punctul de vedere al meniului

Lantul american Subway si in Romania

Lantul american Subway si in Romania

<p> Bine plasat, in Piata Victoriei, in apropiere de cladiri de birouri, lantul american de tip fast food a deschis pe 10 aprilie prima franciza in Romania. Tinta lor este ambitioasa: 40 de unitati pe piata romaneasca.</p> <p>  </p> <p> Cristian Stefanescu este primul antreprenor francizat Subway. El plateste 7.500 de euro pe luna, iar partenerii Subway vor plati si