Când mănâncă românii sandvișuri?

Când mănâncă românii sandvișuri?

Ciorbă sau sandviș? Poate nu este un obicei zilnic, dar tot mai mulți români aleg un sandviș, iar lanțul de restaurante Subway plănuiește ca până la sfârșitul anului să ajungă la 40 de unități în România. “Sunt țări în care la prânz se obișnuiește să se manânce sandvișuri, dar românul vrea să mănânce o ciorbă. Și atunci, când mănâncă românii

Apetitul pentru arome orientale, în creștere

Apetitul pentru arome orientale, în creștere

Interesului consumatorilor, inclusiv al celor români, pentru explorarea unor noi tărâmuri și experimentarea unor noi arome este în creștere, arată lanțul de restaurante cu servire rapidă Subway, care a lansat, la nivel regional, campania “Noile Povești din Orient”. Pui Tikka și Falafel sunt SUB-urile vedetă ale campaniei, aducând în farfuriile românilor culorile intense și aromele vibrante din fermecătorul Orient. Chai

Extindere in reteaua Subway

Extindere in reteaua Subway

Subway a deschis un nou restaurant in Bucuresti, al 12-lea din capitala. Noul restaurant are o suprafata de 92 mp si este situat pe strada Brasov din cartierul Drumul Taberei, iar proprietarul francizei este Ciprian Simoiu, care mai detine unul dintre restaurantele retelei in Sun Plaza. Restaurantul are  pentru inceput o echipa formata din 7 angajati. Deschiderea acestui restaurant vine

Doua noi restaurante Subway

Doua noi restaurante Subway

Subway a inceput anul in forta si, in numai doua luni, a deschis doua restaurante noi in Oradea si Alba Iulia Planurile de extindere a retelei de restaurante Subway continua si in acest an intr-un ritm alert. In numai doua luni, Subway a deschis doua noi restaurante in Oradea si Alba Iulia, doua locatii strategice pentru grup. Succesul inregistrat de

Mancarea, pe repede inainte

Mancarea, pe repede inainte

McDonald’s, KFC si shaormeriile sunt locurile cel mai frecventate de catre romanii care aleg sa manance in afara casei, potrivit unui studiu Gfk. Credit foto: © Christian Draghici | Dreamstime.com Localurile cu servire rapida care vand burgeri, shaorma, pui prajit si cartofi prajiti sunt preferate pentru achizitionarea de mancare pentru a fi consumata “in mers”. 50% dintre participantii la studiul GfK declara ca

O noua platforma de business

O noua platforma de business

Subway a lansat pe piata din Romania o platforma de business care se adreseaza tuturor antreprenorilor care doresc sa isi inceapa propria afacere, deschizand o franciza Subway. Scopul noului website, www.afacereatasubway.ro, este de a explica mecanismul din spatele unei francize Subway si de a oferi acces la informatii cheie tuturor celor care doresc sa investeasca intr-o afacere noua. Platforma contine

Parteneriat Subway si Pelé

Parteneriat Subway si Pelé

Subway colaboreaza din nou cu legenda fotbalului, Pelé, printr-un parteneriat sustinut de o campanie 360 ce include un spot TV, o componenta digitala, promotii in magazine si activitari pe retelele de socializare. Campania reda cele mai importante evenimente din cariera lui Pelé si marcheaza lansarea in Romania a sandvisul favorit al campionului, Sub cu Ton. Pelé a inceput colaborarea cu

Primul Subway drive-thru din Romania

Primul Subway drive-thru din Romania

In parteneriat cu Petrom, Subway a intrat pe segmentul restaurantelor drive-thru din Romania. Noul restaurant, din incinta statiei Petrom Vestem, este al doilea deschis in Sibiu si primul de tip drive-through din tara. Restaurantul, cu o suprafata de 160 mp si un concept de design nou si modern denumit Decor Metropolitan, va fi deschis 24/7. Inaugurarea noului restaurant marcheaza al

40.000 de restaurante SUBWAY la nivel global

40.000 de restaurante SUBWAY la nivel global

<p> Lantul american de restaurante <a href=”http://www.subwayro.com”>SUBWAY</a> a atins numarul record de 40.000 de restaurante la nivel global, odata cu inaugurarea noului punct intr-o benzinarie AppleGreen din Ipswich, Anglia.</p> <p>  </p> <p> Numai de la inceputul anului 2013 SUBWAY a inaugurat 1.761 noi restaurante in intreaga lume.</p> <p>  </p> <p> Restaurantul cu numarul 4.000 din Europa este cel deschis in

Subway Romania, in miscarea “caffè sospeso”

Subway Romania, in miscarea “caffè sospeso”

<p> La aniversarea primului an de existenta pe piata romaneasca, incepand cu 11 aprilie 2013, lantul  de restaurante Subway se alatura miscarii globale “caffè sospeso”.</p> <p>  </p> <p> “Caffè sospeso” sau “cafeaua in asteptare” este o miscare sociala a oamenilor generosi, aflata in plina amploare in Europa. Mecanismul initiativei este unul simplu: platesti o cafea pe care insa nu o