Ferma organica

<p> <strong>Dragos Petrescu si-a propus sa produca la propria ferma materiile prime organice pentru restaurantele sale.</strong></p> <p>  </p> <p> Pentru a putea controla mai bine calitatea produselor din restaurant precum si aprovizionarea acestora, Dragos Petrescu, proprietarul grupului Trotter Prim (City Grill, City Cafe, Caru’ cu Bere, Hanul Berarilor, Bundetot, Cantina Sport Bar, BackWerk si Buongiorno), are planuri de investitii intr-o ferma proprie. Mai exact, proiectul se numeste City Grill Organic si face parte din strategia de dezvoltare a companiei pentru urmatorii cinci ani, 2012 – 2017.</p> <p>  </p> <p> Intr-o prima faza, Dragos Petrescu intentioneaza ca, incepand din ianuarie 2012, sa foloseasca in restaurantele sale materii prime certificate bio / organic, importate de pe piata europeana. A doua etapa a proiectului va fi exploarea celor 7 hectare deja achizitionate in zona Mihailesti, din judetul Giurgiu. In prezent, in ceea ce priveste planurile de exploatare a acestui teren, compania se afla in stadiul de obtinere a documentatiilor de functionare.</p> <p>  </p> <p> Planul pentru urmatorii trei ani este ca compania Trotter Prim sa ajunga in stadiul in care sa poata produce la propria ferma materiile prime organice pentru restaurante. Anul trecut, compania controlata de omul de afaceri Dragos Petrescu a avut o cifra de afaceri de 16 milioane de euro, in crestere fata de 13,6 milioane de euro cat a inregistrat in 2009.</p> <p>  </p>