Stiri Lifestyle

Începe a III-a ediție a evenimentului Top Culinary Trends

3 nov. 2017 2 min

Începe a III-a ediție a evenimentului Top Culinary Trends

Reading Time: 2 minute

Marți, 7 noiembrie 2017 la Hotel Radisson Blu din București, va avea loc a III-a ediție a Top Culinary Trends, evenimentul dedicat profesioniștilor din industria culinară din România, organizat de revista Trends HRB.

Top Culinary Trends își propune să ducă gastronomia la un nou nivel. Evenimentul va fi unul  interactiv, în trend, structurat pe demonstrații, degustări și seminarii, care vine la pachet cu multe sesiuni de networking.

Demonstrațiile, sfaturile și trucurile împărtășite de bucătari de renume vor fi sarea si piperul evenimentului:

  • Ciprian Nicolescu, Corporate Chef, Trattoria Buongiorno
  • Ashlie Dias, Executive Chef, Hotel Sheraton București
  • Antonio Passarelli, Celebrity Chef
  • Jakob Hausmann, Executive Chef, Mica Elveție
  • Liviu Lambrino, Head of R&D, Carpathian Ostrich Alliance
  • Mihaela Dima, Pastry Chef Athénée Palace Hilton
  • Jonas Schafer, Chef & Proprietar, Valea Verde
  • Cristian Dumitru, Culinary Instructor, Horeca School Craiova
  • Luca Berardo, Chef, Musset Lounge & Beach

Dezbaterile vor fi purtate în cadrul celor trei seminarii:

Tehnologia, factorul X al bucătăriei moderne
Moderator: Mihail Tănase, Editor Trends HRB
Dintre speakeri: Jakob Hausmann, Executive Chef, Mica Elveție; Simona Pope, Chef Cofetar & Decorator, Cofetăria Alice; Ciprian Nicolescu, Corporate Chef, Trattoria Buongiorno; Radu Tănase, Partener, Calif; Marius Mocian, Head of Sales, hipMenu

Infuzie de legislație pentru un business sănătos 
Moderator: Daniel Mischie, CEO Grupul City Grill
Dintre speakeri: Ovidiu Bălăceanu, Managing Associate, Reff & Asociații; Irina Nuțescu, Manager Consultanță Fiscală, PwC România; Lt. Col. Marian Badea – Șef Serviciu ISU București-Ilfov

Gastronomia, de la pasiune la afacere și viceversa 
Moderator: Cezar Munteanu, Senior Lector în Gastronomie
Dintre speakeri: Alex Dumitru, Executive Chef, Atra Doftana; Alex Braga, Private Chef; Ana Consulea, Chef Cofetar & Antreprenor, Zexe Braserie; Alexandru Manole, Partener, Burger Van; Sorin Barbu, Proprietar, Restaurant Alioli & La Finca

La eveniment sunt asteptați peste 300 de profesionști (60% bucătari, 20% manageri horeca, 20% furnizori/consultanți). Programul este disponibil pe site-ul evenimentului: https://www.topculinarytrends.ro/program

Foto: Site eveniment

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: