Speakeri

Panelul de speakeri este in curs de actualizare

Lucian Arghire

Lucian Arghire

Managing Partner & Senior Consultant, Brightway

Mai multe detalii

Lucian Arghire are mai bine de 20 de ani de experienta in sustinerea de programe educationale de business. Si-a inceput cariera cu pozitia de inginer electronist si a intrat ulterior in lumea antreprenoriatului, infiintandu-si propriul business in anii ’90. De-a lungul timpului, a ocupat pozitii de top management in companii din industrii ca IT&C, telecom, distributie de consumabile si papetarie. Lucian are experienta in analiza si proiectarea proceselor de business pentru cresterea performantei unei companii, dovada stau cele peste 50 de proiecte de consultanta finalizate cu succes la nivel national si international. Cu un simt practic deosebit, Lucian Arghire are abilitatea de a adapta modelele academice la realitatile si nevoile companiilor. Imbinand umorul cu interactivitatea, reuseste sa ofere solutii concrete si aplicabile chiar si celor mai complexe probleme.

Bogdan Comanescu

Bogdan Comanescu

Founder, Accelera

Mai multe detalii

Bogdan Comanescu are 25 de ani de experienta nationala si internationala in marketing, vanzari si dezvoltare comerciala. A intreprins proiecte in Franta, Germania, Italia, Spania, Cehia, Bulgaria, Austria, India si Romania pentru companii ca Accor, Allianz, Vodafone, Aliat Mercedes, BMW Bavaria Automobile si inca peste 100 de companii.  A avut peste 4.000 de cursanti in programele de Leadership, Management si Vanzari si peste 10.000 de participanti la conferinte publice. De asemenea a fondat ”Merit, Vreau si Pot!” – cele mai mari seminarii din Romania. Pentru acestea a primit si recunoasterea oferita de Business Days prin titlul de ”Cel mai bun Speaker al Anului 2012”. Bogdan Comanescu este autorul a numeroase articole de specialitate si co-autor al cartii ”MAXIM – Psihologia motivarii fortei de vanzari”.

Ruxandra Voda

Ruxandra Voda

Corporate Communications Director, Telekom Romania

Mai multe detalii

Licentiata in jurnalism, la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti si masteranda in Comunicare Audio-Vizuala, la SNSPA.
Peste 17 ani de experienta in comunicarea corporativa, comunicare integrata de marketing si comunicare institutionala, atat in agentie, cat si in companii multinationale.
S-a alaturat echipei Telekom Romania din 2009. Este responsabila pentru managementul reputatiei si dezvoltarea strategiei de comunicare corporativa pentru grupul local de companii.

Elena Pap

Elena Pap

General Manager, UP Romania

Mai multe detalii

Elena Pap este Director General Up Romania (Cheque Dejeuner Romania) de peste 10 ani, dupa ce in prealabil a ocupat in cadrul companiei pozitia de Director Financiar. Stilul de management pe care il promoveaza este unul deschis, crezand cu putere in echipa sa, in capacitatea acesteia de a anticipa si imbratisa schimbarile pietei in continua evolutie.
Considera ca, pe langa incredere, pentru a merge in directia corecta, este important sa fii perseverent, implicat, sa ai viziune si daruire, sa ai puterea sa te adaptezi in functie de situatie si sa gasesti solutiile cele mai inspirate pentru perioadele si momentele pe care le traverseaza business-ul.

Mihaela Perianu

Mihaela Perianu

Founder AIMS Romania si Dale Carnegie Training

Mai multe detalii

Mihaela Perianu are o experienta de 24 de ani in antreprenoriat in industria de Resurse Umane. Este fondatorul firmelor Snelling Personnel Services (1991-2001), AIMS Romania si Dale Carnegie Training, pana in prezent. Mihaela este membra in board-ul Fundatiei Romanian Business Leaders, Maastricht School of Management Romania si in comisia de jurizarea “BurseleTelekom”.

Octavian Badescu

Octavian Badescu

Founder Sameday Courier si Lokko

Mai multe detalii

Octavian Badescu, antreprenor cu investitii in sectorul serviciilor, cu o experienta manageriala de 15 ani in curierat rapid, este fondator si actionar majoritar Sameday Courier, prima firma de curierat listata pe Bursa si prima companie romaneasca listata pe platforma AeRO. De asemenea este fondator  al proiectului Lokko, prima aplicatie de curierat bazata pe crowdsourcing din SEE si un sistem inovator de management al comenzilor.
Absolvent ASE si SNSPA, Octavian Badescu si-a aprofundat pregatirea teoretica cu un curs de EMBA organizat de catre ASE/INDE in cooperare cu CNAM/Paris. Octavian Badescu este co-fondator si vicepresedinte al Asociatiei Operatorilor de Curierat din Romania.

Madalina Uceanu

Madalina Uceanu

Managing Partner, Career Advisor

Mai multe detalii

Madalina are 20 de ani de experienta pe piata de resurse umane din Romania, timp in care a derulat numeroase proiecte de executive search pentru pozitii de middle si top management in companii multinationale de top, proiecte de consultanta in resurse umane, training, executive coaching si consiliere in cariera.

Nevenca Doca

Nevenca Doca

Director Executiv Resurse Umane, Banca Transilvania

Mai multe detalii

Nevenca Doca este Director Executiv Resurse Umane in cadrul Bancii Transilvania. S-a alaturat echipei BT in anul 2002, ca Director de Resurse Umane, iar incepand cu 2009 este Director Executiv HR. Traseul sau profesional cuprinde, de asemenea, functia de country manager resurse umane la ABN AMRO Bank. Pregatirea sa educationala include programe de specializare in cadrul unor institutii precum: ABN Amro Academy, ASEBUSS, European Corporate Development, IFBL si Universitatea George Washington.