slide1

Tabara de social media marketing

10-13 decembrie 2015,
Paraul Rece, Predeal

slide2

EDITIA 10. BEST OF THE BEST.

SOCIAL MEDIA * INTERACTIVITATE * TEAMWORK * FUN * NETWORKING * WORKSHOP

De ce sa participi?

Vei beneficia de o experienta completa de integrare in comunitatea social media
prin conferinte, traininguri, networking dar si petreceri.

Audienta

Evenimentul se adreseaza specialistilor in comunicare, PR, marketing, vanzari atat din agentii cat si din companii, bloggerilor.

Speakeri

Participa la o experienta de invatare ce se completeaza cu networking cu cei mai influenti oameni din online si comunicare.

Stim ce vei face la iarna!

Te intrebi care sunt cele mai potrivite strategii de social media marketing si cum te ajuta in activitatea de zi cu zi? Vino alaturi de specialisti in comunicare in cea mai conectata tabara de iarna!  Revista Biz te invita la trei zile de social media marketing, workshopuri, conferinte, traininguri si networking in aerul tare al online-ului romanesc.

SOCIAL MEDIA * INTERACTIVITATE * TEAMWORK * FUN * NETWORKING * WORKSHOP

Participantii despre tabara

Gabriela Lungu

“Biz Social Media Camp a fost o experienta de neuitat. Si de repetat!Este ilustrarea vie a expresiei ‘work hard, play harder’ – oameni destepti si plini de umor, pusi pe invatat si facut lucruri curajoase, dar care stiu sa se si distreze. Am fost foarte impresionata sa observ comunitatea creata acolo. Si am fost si mai impresionata de apetitul si de deschiderea participantilor – si bloggeri, si reprezentanti companii – de a absorbi informatie, feedback si idei. Sper sa revin la editiile viitoare!”

 

Gabriela Lungu
Cristian Manafu

“Am asistat la probabil cea mai intensa editie a a taberei de social media de pana acum. Problemele si provocarile au fost puse pe masa foarte deschis, iar oamenii prezenti (din agentii, clienti si bloggeri) la Biz SMS Camp au plecat cu multe idei si contacte. Serile de networking au fost mai lungi ca oricand.”

Cristian Manafumanafu.ro
Alex Mihaileanu

“Dincolo de prezentări, cred că nu e un moment mai bun al anului pentru networking. Şi e fain că se întâlnesc acolo atât oameni din agenţii de comunicare, cât şi oameni din companii şi bloggeri. Nu se pune ţara la cale, dar cele două ediţii din fiecare an sunt, probabil, şi singurele ocazii în care fiecare poate să înţeleagă de la ceilalţi cum ar trebui să se facă nişte lucruri şi cum ar trebui să colaboreze cele trei părţi împreună.” 

Alex Mihaileanusubiectiv.ro
Ionut Tecuceanu

Despre BIZ SMS Camp am scris de foarte multe ori, deoarece – din 2011 şi până în prezent – nu am ratat nicio ocazie de a fi acolo, dar cu toate astea o să repet: nicio altă conferinţă de profil nu se compară cu experienţa taberei organizate de revista BIZ, deoarece ea nu oferă doar oportunitatea de a asculta şi interacţiona oficial cu speakerii, ci te lasă să-i cunoşti mai bine, să-i tragi de mânecă, să le pui întrebări, să-i sâcâi cu ideile tale, să cânţi alături de ei, să-i iei la dans, iar apoi să vă întoarceţi din nou la discuţii serioase. Asta înseamnă #bizsmscamp.”

Ionut Tecuceanutecuceanu.ro
Ruxandra Predescu

“OK, radem, glumim, cantăm la chitara, dar daca n-ati mai fost pana acum la vreun SMS, ar trebui. Adica e cam musai sa veniti, fiindca se discutăa chestii aplicate despre una dintre cele mai directe modalităti de comunicare brand-consumator. Vin agentii, specialisti, bloggeri, clienti, prieteni si potentiali parteneri pentru proiectele voastre iar ambianta relaxata o să va ofere nenumărate ocazii de discutii 1-1 cu oricare dintre participanti. Iar genul asta de discutii nu poate fi decat începutul unor frumoase prietenii!”

Ruxandra Predescuprintreranduri.eu

ORGANIZATOR

biz

PARTENERI

telekom
UCB_CMYK_3D_RO_L - Simplu_MIC
staropramen
calif
Eisberg_Mic
Veka_Mic
HTC_mic
ChivasMB_Marque_CMYK
Logo orizontal BT, fundal alb
LOGO_danone_blue_mic
Splat Logo_mic
coca-cola

MASINA OFICIALA

renault logo_mic

Solutions Partners

logo-ad-prod
logo-update-adv
tnt
Prezenta online sustinuta de
advanced ideas
© Copyright Revista Biz