Speakeri

Radu Atanasiu

Radu Atanasiu

Adjunct Lecturer Maastricht School of Management Romania

Mai multe detalii

Radu Atanasiu preda Critical Thinking la Maastricht School of Management Romania si online pe iversity.org, este business angel si fondator al platformei de voluntariat DeBunavoie.ro.

Iulian Pădurariu

Iulian Pădurariu

Marks

Mai multe detalii

Director de marketing in companii importante romanesti ca Policolor, Murfatlar sau TVR, partener Trout & Partners pentru birourile din Bucuresti, Chisinau si Viena. Experienta sa numara 11 premii Effie, start-up-ul si dezvoltarea unor agenții de advertising importante si lansarea si pozitionarea unor branduri cunoscute romanesti. In echipa Marks, Iulian Padurariu activeaza ca si consultant de marketing asociat.

Vlad Ioan Tăușance

Vlad Ioan Tăușance

Strategic Planner, People & People

Mai multe detalii

De mai bine de trei ani, Vlad Ioan Tausance este trainer pe teme de creativitate aplicata in cadrul unui proiect al Fundatiei Friends for Friends. De-a lungul timpului, a fost Content Manager, editor, project manager pentru proiecte online si consultant in comunicare. Pe parcursul campaniei electorale, este cel care s-a ocupat de strategia online si de multe dintre elementele creative ale campaniei lui Klaus Iohannis. Recent, impreuna cu Ioan Dan Niculescu, a fondat agentia de comunicare People&People.

Alexandru Negrea

Alexandru Negrea

Consultant Social Media

Mai multe detalii

Cu o experiență de peste 4 ani în zona de marketing și comunicare online, Alexandru Negrea este un cunoscut consultant/trainer în social media. În 2012 a înființat, împreună cu Andrei Roșca, primele cursuri intensive de social media din România – Social Media School.
Scrie pe blogul alexandrunegrea.ro din 2006 si pe marketing20.ro, blog despre marketing şi comunicare online. A colaborat in ultimii ani, ca blogger sau ca trainer, cu mai bine de 100 de companii din Romania. In perioada octombrie 2010 – februarie 2013 a ocupat functia de Social Media Manager la BCR iar in perioada martie 2013 – martie 2015 a fost Head of Facebook Dept. la agenţia Spada.

Cristian Manafu

Cristian Manafu

www.manafu.ro

Mai multe detalii

Fost jurnalist format in presa de business, Cristian Manafu este unul dintre bloggerii activi din Romania si cunoscut organizator de evenimente business-to-business. Din 2008, activeaza ca trainer si consultant in social media. Incepand cu 2008, a lansat o serie de training-uri open sau in-house despre social media si a derulat campanii si proiecte specifice acestui domeniu pentru o serie de companii si agentii de comunicare.

Alexandru Oancea

Alexandru Oancea

Marketing Manager, VEKA

Mai multe detalii

Alexandru Oancea ocupa functia de Marketing Manager in cadrul VEKA Romania din 2007. In cadrul companiei este responsabil cu planificarea, managementul si coordonarea activitatilor si strategiilor de marketing si publicitate. Are o experienta de peste zece ani in marketing si relatii publice, in trecut activand in diferite industrii, pentru companii ca: SoftNet Group, ATIC, Compania Nationala ROMARM. Alexandru Oancea este absolvent al programului de masterat „Marketing si comunicare in afaceri” (din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti) si al Facultatii de Jurnalism din cadrul Universitatii Hyperion.

Sorin Psatta

Sorin Psatta

Integrated Communication Director, BBDO Romania

Mai multe detalii

In curs de actualizare

Catalin Nastasoiu

Catalin Nastasoiu

Ronativ

Mai multe detalii

Catalin Nastasoiu este artist ceramic, senior designer, producator. In prezent, locuieste la New York, unde a fondat Catapult Creative Partners, companie prin intermediul careia colaboreaza cu televiziuni, case de productie, studiouri de film, universitati, institutii culturale, artisti. Din 2010 a initiat proiectul RONATIV.

Cristian China Birta

Cristian China Birta

Cristianchinabirta.ro

Mai multe detalii

Cristian China-Birta este blogger pe cristianchinabirta.ro şi antreprenor online. De formaţie jurnalist, a trecut apoi de partea cealaltă a „baricadei” şi a lucrat în administraţie publică locală şi centrală, după care a devenit consultant în comunicare.
In 2007 a descoperit bloggingul şi a decis să meargă pe calea aceasta. Scrie pe blogul său personal chinezu.eu pentru despre social media, blogging şi antreprenoriat.
În 2011 a lansat si Blogal Initiative, o agenţie prin care desfăşoară campanii pentru bloggeri într-o modalitate inediată, care s-ar caracteriza prin „democratizarea” ofertei companiilor către bloggeri.
Din 2013 este implicat în Kooperativa.ro, care inseamna proiecte de nisa precum sportlocal.ro, blogdebere.ro, blogdefotografie.ro, blogdecafea.ro, blogdecinema.ro, taximetre.ro, toate reunite sub umbrela de brand Kooperativa 2.0, companie pe care o detine alaturi de Vlad Dulea.

Laurentiu Dumitrescu

Laurentiu Dumitrescu

Managing Partner, Digital Star

Mai multe detalii

Laurentiu Dumitrescu este Managing Partner al Digital Star, parte a Leo Burnett Group. Lucreaza in comunicarea digitala de peste 10 ani, deschizandu-si prima agentie de comunicare online in 2002. Din ianuarie 2010, compania creata de el s-a afiliat grupului Leo Burnett Romania. Proiectele Digital Star au castigat in ultimii doi ani din ce in ce mai multe aprecieri la festivalurile care premiaza creativitatea in mediul digital.

Mihai Țăranu

Mihai Țăranu

Videoblogger, zmenta.ro

Mai multe detalii

In curs de actualizare

Robert Katai

Robert Katai

Visual Marketer & Brand Evangelist Bannersnack.

Mai multe detalii

Blogger si Fondator Instagramology – singurul blog despre Instagram cu interviuri, păreri şi statistici. Este un early adopter care crede în puterea exemplului, astfel că încurajează pe toată lumea să testeze la nesfârșit și să tragă învățăminte în acest mod.

Alexandru Aron

Alexandru Aron

Consultant Comunicare, UniCredit Bank

Mai multe detalii

Este copywriter cu 15 ani de briefuri frumoase, complexe, challenging in agentii precum Headvertising, D’Arcy, Odyssey si McCann. Ultimii 3 ani si i-a dedicat lui si catorva clienti pentru care este consultant in comunicare sau freelance copywriter.

Asta in timp ce este si director executiv al Asociatiei Freelancerilor, singura organizatie non-profit din Romania care reprezinta si sustine interesele freelancerilor. Cand nu este la birou, la clienti, in masina sau la hub cel mai probabil este in Berlin la o cafea la The Barn.

 

Andrada Creata

Andrada Creata

Online Communication Officer, UniCredit Bank

Mai multe detalii

Are peste 5 ani experienta in comunicare, in agentii precum Odyssey, iLeo si Leo Burnett, iar ultimii 3 ani si i-a dedicat dezvoltarii de campanii de digital. Din iulie 2015 a trecut din agentie in tabara clientului si s-a alaturat echipei UniCredit Bank, ocupandu-se de implementarea campaniilor de comunicare, strategia canalelor social media si oferind suport in dezvoltarea de platforme si aplicatii bancare. Crede in idei creative, chiar si intr-un domeniu mai restrictiv si poti sa fii sigur ca o sa se lupte pentru ele pana la capat.

 

Oana Ioja

Oana Ioja

Marketing Specialist, Telekom Romania

Mai multe detalii

 

 

Matei Psatta

Matei Psatta

Digital Strategy & Social Media Director, Leo Burnett Romania

Mai multe detalii