Speakeri

Raluca Kișescu

Raluca Kișescu

Brand Marketing Strategist, Trainer & Coach

Mai multe detalii

Cu un majorat în marketing, un deceniu ca director de marketing și un prim an de freelancing, Raluca Kișescu se simte ca Benjamin Button. După ce a glocalizat, forecastat, aliniat, integrat și chiar develope-at branduri și campanii pentru compania numarul unu de cosmetice din România, se încearcă pe sine într-o junglă urbană a consultanței pe cont propriu. Se ocupă cu structuri și procese, job profiles, planning, strategie de brand comercial și social, pitch-uri, briefuri și idei creative.Este de asemenea, trainer-consultant pe module online Harvard Manage Mentor în cadrul Qualians Learning & Development Consultancy.

Ana Morodan

Ana Morodan

Influencer & online entrepreneur

Mai multe detalii

Ana Morodan este un personaj aparte în online-ul românesc. Este primul blogger de stil personal din România, supranumită și “contesa” blogurilor de fashion din România. Fiecare actiune a sa este urmărită de zeci de mii de fani, ea având peste 125 mii de urmăritori pe Instagram. În șapte ani, de când și-a făcut intrarea ca blogger în mediul fashion, Ana Morodan a reușit să dezvolte 4 extensii de marca personala si 3 business-uri diferite devenind un tanar antreprenor online demn de urmarit

Bogdan Comănescu

Bogdan Comănescu

Founder, Accelera

Mai multe detalii

Bogdan Comanescu are 25 de ani de experienta nationala si internationala in marketing, vanzari si dezvoltare comerciala. A intreprins proiecte in Franta, Germania, Italia, Spania, Cehia, Bulgaria, Austria, India si Romania pentru companii ca Accor, Allianz, Vodafone, Aliat Mercedes, BMW Bavaria Automobile si inca peste 100 de companii.  A avut peste 4.000 de cursanti in programele de Leadership, Management si Vanzari si peste 10.000 de participanti la conferinte publice. De asemenea a fondat ”Merit, Vreau si Pot!” – cele mai mari seminarii din Romania. Pentru acestea a primit si recunoasterea oferita de Business Days prin titlul de ”Cel mai bun Speaker al Anului 2012”. Bogdan Comanescu este autorul a numeroase articole de specialitate si co-autor al cartii ”MAXIM – Psihologia motivarii fortei de vanzari”.

Anca Ungureanu

Anca Ungureanu

Head of Identity & Communication, UniCredit Bank

Mai multe detalii

Anca Ungureanu este Director Identitate & Comunicare, UniCredit Bank. Are o experiență de peste 15 ani în comunicare, deținând această responsabilitate încă din 2009, timp în care a coordonat acțiunile strategice de comunicare ale băncii și proiectele de implicare în comunitate. Anca este absolventă a unui EMBA la Berlin School of Creative Leadership și este Certified Sustainability Practitioner – Institute of Environmental Management & Assesment (IEMA). Din august 2016 este membru al Boardului Asociației “Invingem Autismul” și activ implicată în acțiunile de fundraising ale acestei organizații, iar din ianuarie 2017 co-fondator și curator al Beans&Dots specialty coffee shop & concept store.

Alexandru Oancea

Alexandru Oancea

Marketing Manager, VEKA România

Mai multe detalii

Alexandru Oancea ocupă funcţia de Marketing Manager în cadrul VEKA România din 2007.
În această calitate este responsabil cu planificarea, managementul şi coordonarea activităţilor şi strategiilor de marketing şi publicitate ale companiei. În acelaşi timp, oferă suport în activităţile ce îi implică pe partenerii de afaceri şi păstrează relaţia cu presa, fiind purtătorul de cuvânt al companiei.

Vica Schipor

Vica Schipor

Social Media Manager Romania, Bitdefender

Mai multe detalii

Radu Atanasiu

Radu Atanasiu

Adjunct Lecturer Maastricht School of Management Romania

Mai multe detalii

Radu Atanasiu preda Critical Thinking la Maastricht School of Management Romania si online pe iversity.org, este business angel si fondator al platformei de voluntariat DeBunavoie.ro.

Cristian China Birta

Cristian China Birta

Cristianchinabirta.ro

Mai multe detalii

Cristian China-Birta este blogger pe cristianchinabirta.ro şi antreprenor online. De formaţie jurnalist, a trecut apoi de partea cealaltă a „baricadei” şi a lucrat în administraţie publică locală şi centrală, după care a devenit consultant în comunicare.
In 2007 a descoperit bloggingul şi a decis să meargă pe calea aceasta. Scrie pe blogul său personal chinezu.eu pentru despre social media, blogging şi antreprenoriat.
În 2011 a lansat si Blogal Initiative, o agenţie prin care desfăşoară campanii pentru bloggeri într-o modalitate inediată, care s-ar caracteriza prin „democratizarea” ofertei companiilor către bloggeri.
Din 2013 este implicat în Kooperativa.ro, care inseamna proiecte de nisa precum sportlocal.ro, blogdebere.ro, blogdefotografie.ro, blogdecafea.ro, blogdecinema.ro, taximetre.ro, toate reunite sub umbrela de brand Kooperativa 2.0, companie pe care o detine alaturi de Vlad Dulea.

Cristian Manafu

Cristian Manafu

www.manafu.ro

Mai multe detalii

Fost jurnalist format in presa de business, Cristian Manafu este unul dintre bloggerii activi din Romania si cunoscut organizator de evenimente business-to-business. Din 2008, activeaza ca trainer si consultant in social media. Incepand cu 2008, a lansat o serie de training-uri open sau in-house despre social media si a derulat campanii si proiecte specifice acestui domeniu pentru o serie de companii si agentii de comunicare.

Alexandru Negrea

Alexandru Negrea

Consultant Social Media

Mai multe detalii

Cu o experiență de peste 4 ani în zona de marketing și comunicare online, Alexandru Negrea este un cunoscut consultant/trainer în social media. În 2012 a înființat, împreună cu Andrei Roșca, primele cursuri intensive de social media din România – Social Media School.
Scrie pe blogul alexandrunegrea.ro din 2006 si pe marketing20.ro, blog despre marketing şi comunicare online. A colaborat in ultimii ani, ca blogger sau ca trainer, cu mai bine de 100 de companii din Romania. In perioada octombrie 2010 – februarie 2013 a ocupat functia de Social Media Manager la BCR iar in perioada martie 2013 – martie 2015 a fost Head of Facebook Dept. la agenţia Spada.

Mugur Patrascu

Mugur Patrascu

Founder, Screen Native

Mai multe detalii

Mugur Patrascu are 16 ani de experienta in domeniul comunicarii, dintre care 13 ani in digital. Dupa cativa ani petrecuti in televiziune, Mugur si-a inceput cariera in publicitate la D’Arcy. Au urmat Leo Burnett si Grey. In 2006 infiinteaza iLeo, unul dintre cele mai de succes proiecte de comunicare digitala in Romania. Este profesor asociat al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii de 8 ani. De-a lungul anilor Mugur a deschis si crescut, impreuna cu alti asociati si alte businessuri in domeniul digital: portalul Orasul Meu, agentia de comunicare pe medii mobile Breeze Mobile sau proiectul 4inmasina.

Marian Ionescu

Marian Ionescu

Head of Influencer Marketing Department, MSL The Practice

Mai multe detalii

Marian este daily-vlogger de peste 500 de episoade, blogger generalist de 8 ani și om de agenție de 6 ani, unde a dezvoltat și implementat strategii de social media pentru companii cunoscute din România. În prezent este vlogger, blogger şi Head of Influencer Marketing Department, MSL The Practice. Anterior a fost Head of Social Media în cadrul agenţiei GMP PR.