Program

Pe parcursul celor trei zile de workshopuri, conferinte, traininguri si networking specialistii in social media marketing iti vor arata care sunt cele mai potrivite strategii de social media marketing si cum te ajuta in activitatea de zi cu zi.

ZIUA 1 JOI, 7 Decembrie

 • 13.00 - 14.00 Check-In

  Inregistrarea participantilor

 • 14.00 - 15.00 Masa de pranz

  Masa de pranz

 • 15.00 - 16.00 Cazare participanti

  Cazare participanti

 • 16.00 - 16.40 Conferinta de deschidere a Social Media Snow Camp

  La Paraul Rece intri din prima zi in universul fascinant al comunicarii din aerul tare de munte al online-ului romanesc. Participantii sunt invitati sa se prezinte si sa expuna motivele participarii si asteptarile care-i insotesc la Social Media Snow Camp. In tabara se pune accent pe interactiune si teambuilding. Participantii sunt invitati sa ia in considerare lucrul pe echipe, identificarea si prezentarea provocarilor intalnite in activitatile evenimentului, precum si solutionarea cat mai creativa a situatiilor de criza ce vor aparea pe parcursul exercitiilor din sesiunile practice.

 • 16.30 - 18.30 Directii si tendinte in marketing si comunicare

  Sesiune interactiva care prezinta tendintele in comunicarea companiilor si modalitatile prin care social media ajuta companiile sa aiba campanii de success.

  Dintre speakeri:

  Cristian Manafu, manafu.ro: „Tendinte in social media marketing in 2018” - vezi prezentarea aici
  Fost jurnalist format în presă de business, Cristian Manafu este unul dintre bloggerii activi din România şi cunoscut organizator de evenimente business-to-business. Din 2008, activează că trainer şi consultant în social media. Începând cu 2008, a lansat o serie de training-uri open sau in-house despre social media şi a derulat campanii şi proiecte specifice acestui domeniu pentru o serie de companii şi agenţii de comunicare.

  Cristian China-Birta: cristianchinabirta.ro: "5 greseli pe care le fac cel mai des companiile, agentiile si bloggerii in comunicarea in social media si pot fi ele evitate" - vezi prezentarea aici
  Cristian China-Birta este blogger pe cristianchinabirta.ro şi antreprenor online. De formaţie jurnalist, a trecut apoi de partea cealaltă a „baricadei” şi a lucrat în administraţie publică locală şi centrală, după care a devenit consultant în comunicare.
  Scrie pe blogul sau personal chinezu.eu, din 2007, despre social media, blogging şi antreprenoriat. În 2011 a lansat şi Blogal Initiative, o agenţie prin care desfăşoară campanii pentru bloggeri într-o modalitate inediata, care s-ar caracteriza prin „democratizarea” ofertei companiilor către bloggeri. Din 2013 este implicat în Kooperativa.ro, care înseamnă proiecte de nişă precum sportlocal.ro, blogdebere.ro, blogdefotografie.ro, blogdecafea.ro, blogdecinema.ro, taximetre.ro, toate reunite sub umbrela de brand Kooperativa 2.0, companie pe care o deţine alături de Vlad Dulea.

  Raluca Kisescu, Brand Marketing Strategist, Trainer & Coach: „Limbajul de lemn” - vezi prezentarea aici
  Cu un majorat în marketing, un deceniu ca director de marketing şi un prim an de freelancing, Raluca Kisescu se simte că Benjamin Button. După ce a glocalizat, forecastat, aliniat, integrat şi chiar develope-at branduri şi campanii pentru compania numărul unu de cosmetice din România, se încearcă pe sine într-o junglă urbană a consultanţei pe cont propriu. Se ocupă cu structuri şi procese, job profiles, planning, strategie de brand comercial şi social, pitch-uri, briefuri şi idei creative.Este de asemenea, trainer-consultant pe module online Harvard Manage Mentor în cadrul Qualians Learning & Development Consultancy.

  Marian Ionescu, Head of Influencer Marketing Department, MSL The Practice: "Cine sunt influencerii?" - vezi prezentarea aici
  Marian este daily-vlogger de peste 500 de episoade, blogger generalist de 8 ani și om de agenție de 6 ani, unde a dezvoltat și implementat strategii de social media pentru companii cunoscute din România. În prezent este vlogger, blogger şi Head of Influencer Marketing Department, MSL The Practice. Anterior a fost Head of Social Media în cadrul agenţiei GMP PR.

 • 18.30 - 20.00 Timp liber

  Timp liber

 • 20.00 - 21.00 Cina

  Cina

 • 21.00 #BizSmsCamp Intro Party

  Jameson live music - Nights with Passion

ZIUA 2 VINERI, 8 Decembrie

 • 08.00 - 09.30 Mic Dejun

  Mic dejun

 • 10.00 - 11.30 Adevărul despre social media

  Platformele de comunicare in online creeaza oportunitati fara precedent in diseminarea informatiilor si interactiunea directa cu consumatorii. Creativitatea cunoaste noi orizonturi si oportunitatile sunt nenumarate, cu toate acestea, si riscurile sunt pe masura.

  Dintre speakeri:

  Radu Atanasiu, Adjunct Lecturer Maastricht School of Management Romania: "The use of biases in marketing"
  Radu Atanasiu preda Critical Thinking la Maastricht School of Management Romania si online pe iversity.org, este business angel si fondator al platformei de voluntariat DeBunavoie.ro - vezi prezentarea aici

  Alexandru Negrea, consultant social media: "Ce poate face social media pentru companii"
  Cu o experiență de peste 4 ani în zona de marketing și comunicare online, Alexandru Negrea este un cunoscut consultant/trainer în social media. În 2012 a înființat, împreună cu Andrei Roșca, primele cursuri intensive de social media din România – Social Media School. Scrie pe blogul alexandrunegrea.ro din 2006 si pe marketing20.ro, blog despre marketing şi comunicare online. A colaborat in ultimii ani, ca blogger sau ca trainer, cu mai bine de 100 de companii din Romania. In perioada octombrie 2010 – februarie 2013 a ocupat functia de Social Media Manager la BCR iar in perioada martie 2013 – martie 2015 a fost Head of Facebook Dept. la agenţia Spada.

  Mugur Pătraşcu, Founder, Screen Native: „Ce campanii au rezultate in 2018?”
  Mugur Pătraşcu are 16 ani de experienţă în domeniul comunicării, dintre care 13 ani în digital. După câţiva ani petrecuţi în televiziune, Mugur şi-a început cariera în publicitate la D’Arcy. Au urmat Leo Burnett şi Grey. În 2006 înfiinţează iLeo, unul dintre cele mai de succes proiecte de comunicare digitală în România. Este profesor asociat al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării de 8 ani. De-a lungul anilor Mugur a deschis şi crescut, împreună cu alţi asociaţi şi alte businessuri în domeniul digital: portalul Oraşul Meu, agenţia de comunicare pe medii mobile Breeze Mobile sau proiectul 4inmasina

 • 11.30 - 12.00 Pauza de cafea

  Pauza de cafea

 • 12.00 - 13.00 Companiile au microfonul

  Promovarea prin intermediul mediilor sociale deschide noi oportunitati, dar si foarte multe provocari. Brandurile pot acum sa intre in dialog direct consumatorii, prin urmare se schimba fundamental atat forma, cat si fondul continutului de marketing. Care sunt noile reguli si cum se pregatesc companiile sa faca fata noilor realitati?

  Dintre speakeri:

  Vica Schipor, Social Media Manager Romania, Bitdefender - vezi prezentarea aici
  Anca Ungureanu, Head of Identity & Communication, UniCredit Bank - vezi prezentarea aici
  Alexandru Oancea, Marketing Manager, Veka Romania - vezi prezentarea aici

 • 13.00 - 14.30 Masa de pranz

  Masa de pranz

 • 14.30 - 16.00 Exercitiu practic: Cum gandesti si implementezi o campanie de promovare in online?

  Timp de 60 minute, participantii la tabara vor lucra pe echipe, la un exercitiu practic interactiv, pentru a rezolva un brief de campanie in social media.
  Echipele vor fi coordonate de cinci profesionisti cu experienta in campanii derulate in social media. La finalul rezolvarii exercitiului, fiecare echipa va desemna un reprezentat, care va sustine o prezentare a solutiilor identificate, in fata juriului alcatuit din profesionisti de marketing si comunicare din companii active in social media.

 • 16.00 - 16.30 Pauza de cafea

  Pauza de cafea

 • 16.30 - 18.00 Prezentarea proiectelor & Jurizare

  Fiecare echipa va prezenta ideile de campanie identificate. Echipele participante vor putea interactiona cu juriul si vor raspunde intrebarilor din sala ale colegilor si ale reprezentantilor companiei care le-au furnizat brief-ul. Juriul va puncta originalitatea ideilor prezentate, creativitatea si aplicabilitatea solutiilor si va decide echipa castigatoare.

 • 18.00 - 19.30 Timp liber

  Timp liber

 • 19.30 - 20.30 Cina

  Cina

 • 20.30 Party

  Biz Karaoke Party  

ZIUA 3 SAMBATA, 9 Decembrie

 • 08.00 - 09.30 Mic Dejun

  Mic dejun

 • 10.00 - 11.30 Sesiune Debate

  Dezatere moderată de Radu Atanasiu, Adjunct Lecturer Maastricht School of Management România

 • 11.30 - 12.30 Pauza de cafea

  Pauza de cafea

 • 12.30-13:30 Puterea brandingului personal

  Bogdan Comănescu Founder, Accelera - vezi prezentarea aici

 • 13.30 - 14.30 Masa de pranz

  Masa de pranz

 • 14.30 - 15.30 Puterea pasiunii

  Cum am devenit ce sunt azi!
  Ana Morodan, Influencer & Online Entrepreneur

 • 15.30 - 16.00 Pauza de cafea

  Pauza de cafea

 • 16.00 - 17.00 FAŢĂ ÎN FAŢĂ: BLOGGERI, AGENŢII ŞI BRANDURI

  Sesiune interactivă în care taberele discută faţă în faţă despre subiectele pe care le presupune colaborarea într-o campanie.

 • 17.00 - 18.00 Concluziile editiei

  Concluzii Social Media Snow Camp

 • 18.00 - 19.30 Timp Liber

  Timp Liber

 • 19.30 - 20.30 Cina

  Cina

 • 20.30 Party

  Ballantine's True Music Party

ZIUA 4 DUMINICA, 10 Decembrie

 • 08.00 - 10.00 Mic Dejun & Networking

  Mic Dejun & Networking

 • 10.00 - 12.00 Snow Camp chillout moments!

  Snow Camp chillout moments

 • 12.00 Check Out

  Check Out