Speakeri

Thomas Kolster

Thomas Kolster

Author, Speaker and Director, The Goodvertising Agency and WhereGoodGrows

Mai multe detalii

Numit de The Huffington Post “Lider Inspirational”, Thomas Kolster este un cunoscut specialist in comunicare, cu o cariera de 12 ani in publicitate.
A devenit unul dintre cei mai cunoscuti oameni de comunicare pentru sustenabilitate din Europa dupa ce a lansat cartea “Goodvertising”, in 2012. iar crezul sau este ca industria de comunicare are un rol esential pentru a promova un mod de gandire si un comportament mult mai sustenabil.
La Paraul Rece, Thomas ne va impartasi 13 lectii despre cum schimbam tipare de gandire si comportamente si va prezenta o serie de recomandari despre cum putem folosi toate instrumentele din advertising si comunicare in activitatea de zi cu zi.

Gabriela Lungu

Gabriela Lungu

International creative specialist

Mai multe detalii

Gabriela Lungu a condus 4 ani biroul local al retelei Ogilvy PR Worldwide. In noiembrie 2006, in parteneriat cu Ioana si Stefan Iordache, liderii Leo Burnett, a fondat agentia de PR The Practice, din actionariatul c`reia a iesit la inceputul anului 2013 cand a plecat la Londra, unde a fost recrutata pentru pozitia de Executive Vice President si EMEA Consumer Practice Leader la Weber Shandwick. Dupa 6 luni a fost promovata in pozitia de Chief Creative Officer pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa, pozitie pe care o paraseste incepand cu data de 19 ianuarie 2015. Are o Diploma Internationala in Management Strategic la University of Cambridge, International Examinations, precum si una in comunicare la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din Bucuresti.

Razvan Capanescu

Razvan Capanescu

Chief Creative Officer, Leo Burnett Group

Mai multe detalii

Din toamna anului 2014, Razvan Capanescu este Chief Creative Officer al grupului Leo Burnett, fiind responsabil de trei agentii de publicitate: Leo Burnett (ATL), iLeo (digital) si Arc (agenția de shopper marketing si brand activation ). Mai bine de sapte ani, pana in februarie 2014, a fost Creative Director si Chief Creative Officer al grupului Publicis. Inainte de Publicis, a fost director de creatie la Ogilvy & Mather si, in timp, a mai facut parte din echipele Bates, Momentum/ McCann Erickson si TBWA. Nascut in 1974, a absolvit Facultatea de Drept in 1997.

Bogdan Nitu

Bogdan Nitu

General Manager, WEBSTYLER

Mai multe detalii

De aproape 15 ani conduce Webstyler, agentia pe care a fondat-o impreuna cu Felix Tataru. Anterior a fost Art Director in GMP Advertising si DTP Graphic Designer intr-o tipografie. Este absolvent al Universitatii Spiru Haret, Facultatea de Marketing si Afaceri Economice Internationale din Bucuresti si al Scolii IAA (Modulul 3). De-a lungul timpului a sustinut prezentari la evenimente pe teme de comunicarea digitala si a fost membru in jurii de festivaluri (Golden Drum, Effie, Internetics, ADC, Webstock). Webstyler a fost aleasa Agentia Deceniului la Internetics, de sase ori a fost Agentia Anului; a castigat Grand Prix si Bronze la Eurobest; Grand Prix, Gold si 4 Silver Drum la Golden Drum; 3 nominalizari la Cannes Lions; 3 Silver Effies (Romania) si multe alte premii. Bogdan Nitu a primit in 2009 IAA Excelence Award  pentru dezvoltarea comunicarii online in Romania.

Cristian Manafu

Cristian Manafu

www.manafu.ro

Mai multe detalii

Fost jurnalist format in presa de business, Cristian Manafu este unul dintre bloggerii activi din Romania si cunoscut organizator de evenimente business-to-business. Din 2008, activeaza ca trainer si consultant in social media. Incepand cu 2008, a lansat o serie de training-uri open sau in-house despre social media si a derulat campanii si proiecte specifice acestui domeniu pentru o serie de companii si agentii de comunicare.

Alexandru Negrea

Alexandru Negrea

Consultant social media

Mai multe detalii

Cu o experiență de peste 4 ani în zona de marketing și comunicare online, Alexandru Negrea este un cunoscut consultant/trainer în social media. În 2012 a înființat, împreună cu Andrei Roșca, primele cursuri intensive de social media din România – Social Media School.
Scrie pe blogul alexandrunegrea.ro din 2006 si pe marketing20.ro, blog despre marketing şi comunicare online. A colaborat in ultimii ani, ca blogger sau ca trainer, cu mai bine de 100 de companii din Romania. In perioada octombrie 2010 – februarie 2013 a ocupat functia de Social Media Manager la BCR iar in perioada martie 2013 – martie 2015 a fost Head of Facebook Dept. la agenţia Spada.

Sergiu Mircea

Sergiu Mircea

Director Marketing si Comunicare, Banca Transilvania

Mai multe detalii

In curs de actualizare

Radu Tanase

Radu Tanase

Co-proprietar, Calif

Mai multe detalii

Absolvent de Drept, fara insa sa fi practicat vreo zi meseria pentru care s-a pregatit in facultate, Radu Tanase, actualmente co-proprietar a trei kebab boutique-uri si a unui centru de productie, alaturi de Bogdan Jantea si de Alexandru Stoichitoiu, a lucrat timp de mai multi ani in industria ceasurilor. In timp, deprinzand aptitudini de vanzari, domeniu de care s-a simtit atras inca din prima zi de munca, a fost avansat Sales Coordinator, Sales Manager si Brand Manager pentru marci de renume precum Swatch si Calvin Klein.

Bogdan Dragotoiu

Bogdan Dragotoiu

Sales & Marketing Manager, TNT Romania

Mai multe detalii

Bogdan Dragotoiu este Sales & Marketing Manager TNT Romania din aprilie 2013, dupa un parcurs de 14 ani in TNT. A ocupat succesiv pozitii de coordonare in domeniul vanzari si dezvoltare pe zona de vest a tarii, iar in 2006 a gestionat cu succes centralizarea tuturor activitatilor de Customer Service din Romania in Contact Center-ul din Bucuresti, devenind Customer Service Manager. Bogdan Dragotoiu este absolvent al multor cursuri de management, marketing, customer relations si detine Diploma in Management, Open University, Marea Britanie.

Virginia Otel

Virginia Otel

Communication Leader, Garanti Group Romania

Mai multe detalii

De trei ani, Virginia Otel este Communication Leader al Grupului Garanti Romania. Cu o cariera de peste 20 ani in domeniul industriei financiar-bancare, a lucrat pentru fonduri de investitii, piata de capital, banking si leasing, acumuland expertiza in bussiness development, marketing, managementul resurselor umane, comunicare si general management si este implicata in diferite organizatii non-guvernamentale. Absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti, Facultatea de Planificare si Cibernetica Economica, Virginia Otel a obtinut in anul 1993 un Master in Management si Administratie Publica, la Universitatea Liverpool din Marea Britanie, iar sase ani mai tarziu, diploma de Executive MBA de la ASEBUSS – Scoala de Afaceri Postuniversitara Romano-Americana in colaborare cu University of Washington in Seattle, USA.

Mugur Patrascu

Mugur Patrascu

Managing partner, iLeo

Mai multe detalii

Mugur Patrascu este Managing Partner la iLeo, una dintre primele agentii de comunicare digitale, care astazi lucreaza pentru 30 de branduri cu o echipa de 25 oameni, si profesor asociat al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii. Are 12 ani de experienta in domeniul comunicarii, dintre care 9 ani in digital. Dupa cativa ani petrecuti in televiziune, Mugur si-a inceput cariera in publicitate la D’Arcy. Au urmat Leo Burnett si Grey, unde a condus regional comunicarea pe contul KENT

Anca Nuta

Anca Nuta

Identity & Communication Director, UniCredit Tiriac Bank

Mai multe detalii

Anca Nuta lucreaza la Unicredit din 2002, iar actuala pozitie o detine din 2009. Printre campaniile pe care le-a coordonat se numara: campania de promovare a UEFA Champions League Trophy Tour in 2009 si 2013, UEFA Champions League – campanii de activare ale parteneriatului in perioada 2009-2014, UniCredit Tiriac Bank – Campania pentru credite ipotecare si imobiliare 2014, UniCredit Tiriac Bank – Mobile Banking Campaign 2014, UniCredit Consumer Financing – Campania de Credite de realizari personale, UniCredit Tiriac Bank – Campania pentru credite ipotecare si impobiliare 2015, UniCredit Tiriac Bank – Campania pentru IMM-uri 2015. Are un Master Relatii Publice si Comunicare la SNSPA si a absolvit Facultatea de Drept la Universitatea Spiru Haret. Este de asemenea absolventa a unui EMBA la Berlin School of Creative Leadership si este Certified Sustainability Practitioner  – Institute of Environmental Management & Assesment (IEMA). Scrie pe www.artdarling.eu, blogul personal despre arta si comunicare pe care l-a lansat recent.

Mihai Zmenta

Mihai Zmenta

Videoblogger, zmenta.ro

Mai multe detalii

In curs de actualizare

Cosmin Costean

Cosmin Costean

Director General, Komunomo

Mai multe detalii

Dupa 10 petrecuti in cadrul mai multor companii dezvoltatoare de sisteme ERP ca business analyst si project manager, Cosmin a decis sa imbine atentia acordata clientilor B2B cu nevoile utilizatorilor unei retele sociale. Astfel, in 2014  s-a alaturat echipei Indevra Software, un start-up romanesc si inovator care dezvolta la acel moment Komunomo, o retea de socializare pentru comunitati.