Speakeri

Panelul de speakeri este in curs de actualizare.

Radu Atanasiu

Radu Atanasiu

Adjunct Lecturer, Maastricht School of Management Romania

Mai multe detalii

Radu Atanasiu preda Critical Thinking la Maastricht School of Management Romania si online pe iversity.org, este business angel si fondator al platformei de voluntariat DeBunavoie.ro.

Dan Byron

Dan Byron

Vocals, Guitar, Flute, Songwriting at byron

Mai multe detalii

Victor Stroe

Victor Stroe

Associate Director & Head of Strategy, Leo Burnett Bucharest

Mai multe detalii

Victor Stroe are peste 11 ani de experiență în industria de comunicare și publicitate. Și-a început cariera în 2003 în departamentul de media al Universal McCann. După câțiva ani în calitate de media strategist, s-a mutat în departamentul de strategie al Leo Burnnett, unde, în 2009, a fost promovat Head of Strategy. Din 2008 predă cursuri de masterla Facultatea de Junalism și Publicitate din cadrul Universxității București. Din 2010 este jurat la Premiile Effie Românai și membru fondator al Account Planning Group Romania. Din 2017 a fost numit și Associate Director al Leo Burnett Bucharest / Publicis One, responsabil de clienți precum: Telekom România, P&G, Samsung, Renault, PepsiCo, Kaufland România. Pe parcursul ultimului an, campaniile Leo Burnett au câștigat 24 de premii importanet și 12 nominalizări, inclusiv marele premiu la Effie pentru campania ”Tadaamm” (Telekom România).

Victor Kapra

Victor Kapra

Trainer & Consultant

Mai multe detalii

Victor Kapra este un fost jurnalist cu o experiență de 20 de ani în presa economică, la Mediafax și Ziarul Financiar.
Din 2008 a devenit freelancer ca trainer și consultant pentru companii, organizații și manageri din România.
Ca principiu de lucru, merge pe ideea „să lăsăm teoria, haideți să vedem ce putem face practic, astfel ca de mâine să vindeți mai bine exploatând generoasele oportunități ale digitalului.”
Este blogger din 2006.

Claudiu Butacu

Claudiu Butacu

Presedintele Asociatiei Solar Decatlon Bucuresti

Mai multe detalii

Drd. ing.​  Claudiu Butacu, președintele Asociației Solar Decatlon București, are 27 de ani și în ultimii trei ani a contribuit la realizarea proiectului EFdeN, ce a presupus construcția unei case solare cât mai eficientă și independentă energetic, premiată național și internațional. Este absolvent al IEP (Institute of Energy Professionals) în 2015 cu certificarea ”Professional Energy Manager” și al Romanian Green Building Council în 2015 cu ”Green Building Professional”, Sustainability Manager (ECQA – Progam LEAD SUS) și este membru al Consiliului Director la Comitetului Național Român al Consiliului Mondial al Energiei, făcând parte din programul Future Energy Leaders.
Reprezentant al României în cadrul World Energy Council, fiind ales în TOP 100 Future Energy Leaders. Mai mult, la finalul anului trecut, Claudiu Butacu a primit distincția Tânărul Energetician al Anului în cadrul galei Energy Awards. Este cofondator la energiaTa.org, un proiect de regenerabile și lucrează în echipa de realizare a strategiei energetice naționale privind regimul rezidențial. Unul din fondatorii EFdeN SA, afacere ce vizeaza titlul de afacerea de 1 miliard de euro a României, de industrializare a proiectului EFdeN, ce presupune crearea unui model de locuinta sustenabil, eficient energetic si inteligent, fara facturi lunare.
Mihai Toader - Pasti

Mihai Toader - Pasti

Project Manager, EFdeN

Mai multe detalii

 De peste 5 ani activez în zona energiei, a sustenabilității și a clădirilor verzi, timp în care am participat la 3 competiții internaționale cu 2 echipe incredibile PRISPA și EFdeN. Am participat la sute de conferințe și târguri, la COP21 - Paris, am livrat peste o sută de ore de training și îmi place (poate prea mult) ceea ce fac.

Alexandru Negrea

Alexandru Negrea

Consultant social media

Mai multe detalii

Cu o experiență de peste 4 ani în zona de marketing și comunicare online, Alexandru Negrea este un cunoscut consultant/trainer în social media. În 2012 a înființat, împreună cu Andrei Roșca, primele cursuri intensive de social media din România – Social Media School.
Scrie pe blogul alexandrunegrea.ro din 2006 si pe marketing20.ro, blog despre marketing şi comunicare online. A colaborat in ultimii ani, ca blogger sau ca trainer, cu mai bine de 100 de companii din Romania. In perioada octombrie 2010 – februarie 2013 a ocupat functia de Social Media Manager la BCR iar in perioada martie 2013 – martie 2015 a fost Head of Facebook Dept. la agenţia Spada.

Valentin Văcăruș

Valentin Văcăruș

Managing Director, Godmother

Mai multe detalii

Lucreaza de 17 ani in aceeasi companie – Godmother. A ocupat toate pozitiile din agentie iar dupa 9 ani a devenit manager si actionar majoritar . Coordoneaza o echipa de 30 de oameni si deruleaza anual peste 200 evenimente. In paralel a dezvoltat peste 15 proiecte independente din sfera comunicarii mare majoritate inovatii in domeniu. Detine un MBA si un master in comunicare dar considera ca spiritul de antreprenor nu se invata ci se dobandeste..

Cristian Manafu

Cristian Manafu

www.manafu.ro

Mai multe detalii

Fost jurnalist format in presa de business, Cristian Manafu este unul dintre bloggerii activi din Romania si cunoscut organizator de evenimente business-to-business. Din 2008, activeaza ca trainer si consultant in social media. Incepand cu 2008, a lansat o serie de training-uri open sau in-house despre social media si a derulat campanii si proiecte specifice acestui domeniu pentru o serie de companii si agentii de comunicare.

Ana Maria Băjan

Ana Maria Băjan

Marketing, PR and Business Development Executive Director, Caroli Foods Group

Mai multe detalii

Andrei Ungureanu

Andrei Ungureanu

Digital Content Manager, Coca-Cola România

Mai multe detalii

Ramona Grigoriu

Ramona Grigoriu

Specialist Marketing Online, Farmec

Mai multe detalii

Ramona Grigoriu este Online Marketing Specialist în cadrul companiei Farmec de aproape un an, ocupându-se de asigurarea vizibilităţii în online şi social media pentru brandurile Farmec si Gerovital, dar şi de relaţiile cu influencerii. Cu o experienţă de 6 ani în domeniul digital, Ramona pune în mişcare cu multă pasiune şi creativitate cele mai de succes campanii. Este membră a programului IAA Young Professionals Filiala Cluj.