Speakeri

Bogdan Tomoiagă

Bogdan Tomoiagă

Director executiv, Graffiti PR

Mai multe detalii

Este director executiv la GraffitiPR din anul 2014 și angajat cu carte de muncă tot aici, la GraffitiPR din 2005. A fost martor la apariția edițiilor online a ziarelor, a bloggerilor, a tot ceea ce înseamnă social media și mai nou încearcă să înțeleagă vloggeri. A fost primul cord cutter din agenție, fiind catalogat din acest motiv ca late hipster de către unii dintre colegi. Poate să discute în detaliu despre așteptările clienților de la o agenție de PR care activează pe modelul PESO și se pregătește să asculte mai multe podcasturi, pentru că vor fi tot mai trendy.

Ioana Sigarteu

Ioana Sigarteu

SEE Social Media Supervisor, Samsung Electronics

Mai multe detalii

Ioana Sigarteu este Social Media Supervisor la Samsung Electronics România, fiind responsabilă de prezenţa în social media pentru Samsung în regiune şi de gestionarea proiectelor de comunicare online şi social media pe plan local. Ioana are o experienţă de peste 10 ani în marketing online, cu un background în zona de tehnologie şi financiar-bancar. Ea a ocupat şi poziţia de Preşedinte IAA Young Professionals România în ultimii 3 ani, făcând acum parte din echipa globală de coordonare a asociaţiei.

Andreea Blejan

Andreea Blejan

Digital Manager, Premier Restaurants România

Mai multe detalii

Andreea Blejan are o experiență de peste șapte ani în digital și proiecte de online, dintre care patru i-a dedicat social media. Este Digital Manager la Premier Restaurants România și gestionează, alături de echipă de comunicare, prezența în online a brandului McDonald’s în România. A fost implicată în campanii de digital și social media pentru clienți din toate domeniile, concentrându-se pe sectorul FMCG. Experiența Andreei în online a început în publishing, apoi a trecut prin PR, și a rămas în digital. Este fan declarat a tot ce înseamnă tehnologie, gadgets și evoluție digitală.

Andrei Ungureanu

Andrei Ungureanu

Digital Content Manager, Coca-Cola România

Mai multe detalii

Roxana Memetea

Roxana Memetea

Managing Partner, DDB România

Mai multe detalii

Roxana Memetea este Managing Partner la agenția de publicitate DDB. DDB România s-a format în 2012, când agenția de creație Brandstalk din cadrul The Group s-a afiliat la rețeaua DDB Worldwide. Roxana și-a început activitatea în 1998 și în prezent deține o vastă experiență în top management. Ogilvy & Mather România , Brâu Union România ( Heineken ) și DDB România sunt companiile în care a fost implicată privind strategia de dezvoltare și implementarea campaniilor de comunicare.

Mugur Patraşcu

Mugur Patraşcu

Founder, ScreenNative

Mai multe detalii

Mugur Pătrașcu are 16 ani de experiență în domeniul comunicării, dintre care 13 ani în digital. După câțiva ani petrecuți în televiziune, Mugur și-a început carieră în publicitate la D’Arcy. Au urmat Leo Burnett și Grey. În 2006 înființează ileo, unul dintre cele mai de succes proiecte de comunicare digitală în România. Este profesor asociat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării de 8 ani. De-a lungul anilor Mugur a deschis și crescut, împreună cu alți asociați și alte businessuri în domeniul digital: portalul Orașul Meu, agenția de comunicare pe medii mobile Breeze Mobile sau proiectul 4inmasina.

Raluca Duţă

Raluca Duţă

Digital Project Manager, L’Oreal Romania

Mai multe detalii

Ana Morodan

Ana Morodan

Influencer & online entrepreneur

Mai multe detalii

Marta Ușurelu

Marta Ușurelu

Business Owner, Biz

Mai multe detalii

Marta Ușurelu este Redactor Șef al Revistei Biz. Are o experiență de 20 ani în presa scrisă, la Cronica Română și Ziarul Financiar. De 7 ani este publisherul și acționarul majoritar al revistei Biz.

Marian Ionescu

Marian Ionescu

Head of Social Media, GMP PR

Mai multe detalii

Marian este daily-vlogger de peste 500 de episoade, blogger generalist de 8 ani și om de agenție de 6 ani, unde a dezvoltat și implementat strategii de social media pentru companii cunoscute din România. În prezent este vlogger, blogger şi Head of Social Media în cadrul agenţiei GMP PR.

Diana Mihăilă

Diana Mihăilă

Blogger, dianamihaila.ro

Mai multe detalii

Fost jurnalist de business, devenit blogger de fine living. Scrie despre activități creative, sfaturi practice pentru casă și grădină, tendințe în modă, beauty și design, travel, familie și copii. Pasiunea sa sunt proiectele de do it yourself (DIY).

Bogdan Epure

Bogdan Epure

Social Media Strategist, Oxygen Public Relations

Mai multe detalii

De doi ani, Bogdan Epure este Social Media Strategist la Oxygen. Cu o carieră de peste 10 ani în agenții de publicitate și comunicare, a lucrat la dezvoltarea unora dintre primele platforme independente de socializare și publishing din țară. De asemenea, de-a lungul timpului s-a ocupat de comunicarea pe social media a unor brand-uri importante atât pe piața locală cât și pe cea internațională. În plus, scrie pe blogul personal de peste 12 ani.