Speakeri

Adrian Popescu

Adrian Popescu

Co-Founder, Noaptea Târziu

Mai multe detalii

Cunoscut de toată lumea sub numele de Cuza, Adrian Popescu este cel care a pus bazele super proiectului Noaptea Târziu, care a avut un succes incredibil încă din prima zi. În cei aproape patru ani de activitate, Cuza și Noaptea Târziu au reușit să aibă peste 1,3 milioane de fani pe pagină de YouTube și mai mult de 380 de milioane de vizuazliari pentru clipurile lansate. Aceste cifre au fost realizate datorită celor 200 de clipuri postate, dintre care aproximativ 100 sunt parodii. Cel mai vizualizat videoclip al lui Cuza și al băieților de la Noaptea Târziu a adunat peste 32 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Ioana Sigarteu

Ioana Sigarteu

Corporate Communication Manager, Samsung Electronics Romania

Mai multe detalii

Cu o experiență de peste 10 ani în marketing și comunicare în industrii precum cea a tehnologiei informației sau financiară, Ioana s-a alăturat Samsung Electronics România în urmă cu 3 ani, iar campaniile de comunicare pe care le-a coordonat s-au remarcat în cele mai importante competiții de profil din România. Ioana este specializată în comunicare și social media, coordonând prezenta in retelele sociale pentru Samsung in South East Europe, in perioada 2016 – 2018. În prezent, Ioana ocupă poziția de Corporate Communcation Manager și este responsabilă de comunicarea de brand, PR & social media și evenimentele dedicate brandului. De asemenea, Ioana ocupă rolul de Vicepreședinte regional IAA Young Professionals pentru zona Europa de Est.

Cristian China Birta

Cristian China Birta

Antreprenor, Kooperativa 2.0

Mai multe detalii

Bianca Adam

Bianca Adam

Founder, Tequila VideoBlog

Mai multe detalii

Tequila este noul idol al adolescenților români! Un star cu totul diferit de vedetele pe care le promovează televiziunile, Tequila și-a câștigat singură cei peste 1.000.000 de fani datorită sketch-urilor și vlogurilor publicate pe YouTube. Bianca Adam (Tequila) este cea mai populară vloggeriță de la noi, conform topului Google România. Din 2016 ține propriile spectacole multimedia, cu muzică, dans, comedie și invitați speciali intitulate ”Gărgăuniada Națională”. În primăvara anului 2017 a lansat primul ei single muzical ”Mă-ta e bețivan”, melodia trecând de 2 milioane de vizualizări pe YouTube în primele luni de la lansare.

Mihai Hash

Mihai Hash

Founder, Doza de Haș

Mai multe detalii

Andrei Şelaru

Andrei Şelaru

Founder, Selly

Mai multe detalii

La 17 ani, el este unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din România. A realizat primul său film pentru online în urmă cu șase ani și ce a pornit atunci ca un hobby a ajuns în prezent o adevărată meserie pentru tânărul pasionat de vlogging, acum parte din echipa Global Influencers. Printre seriile sale de succes se numără „Tipuri de profesori”, „Dacă Google ar fi om” și „Rap Battle”. Selly postează atât vloggs, daily vloggs, cât și sketch-uri. În decembrie 2015 a realizat și primul scurtmetraj numit „Crăciun Alternativ”.

Radu Valentin Băzăvan

Radu Valentin Băzăvan

groparu.ro

Mai multe detalii

Blogger de 11 ani, scenarist/producător de film de lung metraj, traducător de engleză/franceză. Ghidat de mâna care scrie. Pasionat de scriere creativă.

Andrei Ungureanu

Andrei Ungureanu

Digital Content Manager, Coca-Cola România

Mai multe detalii

Alex Dona

Alex Dona

Managing Partner, TNR

Mai multe detalii

Vlad Eftenie

Vlad Eftenie

Fotograf

Mai multe detalii

Este doctor în fotografia de arhitectură. De 15 ani fotografiază zi de zi Bucureștiul, de 15 ani se află la catedra Universității de Arhitectură. Vlad Eftenie surprinde nemaivăzutul cotidian.

Flavian Cristea

Flavian Cristea

Digital strategist, Grapefruit

Mai multe detalii

Flavian experimentează și explorează în mod constant limitele mediului digital. În rolul de Digital Stategist la Grapefruit ajută clienții să înțeleagă ce oportunități există în tehnologie, business, marketing și cum pot acestea să rezolve probleme reale de business. Are o experiență de peste 10 ani în mediul digital, a lucrat cu business-uri de toate dimensiunile, asociații non-profit, dintr-o paletă largă de domenii precum: FMCG, Banking, Pharma, Energie, Tobacco, Auto. Inteligența artificială este un subiect de interes pentru el și crede că aceasta va avea un impact mai mare asupra lumii decât toate invențiile omului de până acum.

Moderator: Radu Atanasiu

Moderator: Radu Atanasiu

Adjunct Lecturer, Maastricht School of Management Romania

Mai multe detalii

Radu Atanasiu predă Critical Thinking la Maastricht School of Management România și online pe iversity.org, este business angel și fondator al platformei de voluntariat DeBunavoie.ro.

Cristian Manafu

Cristian Manafu

manafu.ro

Mai multe detalii

Marta Ușurelu

Marta Ușurelu

Business Owner, Biz

Mai multe detalii

Marta Ușurelu este Redactor Șef al Revistei Biz. Are o experiență de 20 ani în presa scrisă, la Cronica Română și Ziarul Financiar. De 7 ani este publisherul și acționarul majoritar al revistei Biz.