img1

24 Noiembrie
Hotel Novotel, Bucuresti

"When you believe in what you're doing and use your imagination and initiative, you can make a difference."
Samuel Dash
img2

24 Noiembrie
Hotel Novotel, Bucuresti

Make a difference!

De ce sa participi?

Pentru ca schimbarea perspectivei iti poate imbunatati considerabil performantele propriului business. Pentru ca marile idei se nasc aici. Iti vei adapta propria idee, raportandu-te la reusitele altor antreprenori. Vei vedea cum se personalizeaza succesul.

Audienta

Evenimentul reuneste profesionisti recunoscuti pentru spiritul inovator cu manageri sau antreprenori care isi doresc sa aduca un plus companiei. Auditoriul este format din persoane cu pozitii din top management, care vor sa afle ce pot aduce nou propriei companii.

Speakeri

Manageri, investitori, antreprenori si oameni de afaceri, cu viziune si strategii bine puse la punct, care au dat dovada de inventivitate si flexibilitate, ce pot impartasi valoroasa lor experienta in business si povestile personale care i-au condus catre succes.

A touch of Innovation

A Touch Of Innovation este locul de intalnire si inspiratie al profesionistilor care au inteles ca doar de ei depinde sa evolueze si sa schimbe lumea in care traim. Este un eveniment in care vorbim si aratam cu fiecare exemplu personal si studiu de caz despre cum inovatia este de multe ori o schimbare de perspectiva si cum se personalizeaza succesul.

Povestile de pe scena sunt menite sa te inspire si sa-ti demonstreze ca setul de instrumente cu care suntem dotati din nastere este complet. Avem nevoie doar sa evoluam si sa credem mai mult in noi si visele noastre pentru a le putea transpune in realitate.

ORGANIZATOR

biz

PARTENERI

BCR-Bun_mic1
Vodafone
logo_philip_morris

CU SPRIJINUL

nesspresso
ad prod
update adv logo
gt

PARTENER TEHNIC

fives

PARTENERI MEDIA

LEARNING-LOGO
business24-logo
zelist
cariere
hr club
comunicate-afaceri
logo-nonguvernamental-png-cu-transparenta-copy
ziare
9 am
iqads-logo
smark-logo
pr wave
eJobs
comunicate
logo_startups
negcqnj4u41v
Prezenta online sustinuta de
advanced-ideas
© Copyright Revista Biz