Speakeri

Iulian Stanciu

Iulian Stanciu

CEO, eMAG

Mai multe detalii

Iulian Stanciu a pornit in antreprenoriat la sfarsitul anilor ’90, iar in prezent coordoneaza un calitate de actionar sau manager mai multe afaceri, care cumulat depasesc 500 de milioane de euro. In 2010, a preluat de la banci Flanco, iar in 2012 a atras gigantul mondial Naspers in actionariatul eMag, cel mai mare magazin online din regiune si unul dintre creatorii pietei de comert online din Romania. Este pasionat de ceea ce face si spune că nu lucreaza pentru statistici si bani, ci pentru placerea si adrenalina de a construi ceva.

Catalin Nastasoiu

Catalin Nastasoiu

Ronativ

Mai multe detalii

Catalin Nastasoiu este artist ceramic, senior designer, producator. In prezent, locuieste la New York, unde a fondat Catapult Creative Partners, companie prin intermediul careia colaboreaza cu televiziuni, case de productie, studiouri de film, universitati, institutii culturale, artisti. Din 2010 a initiat proiectul RONATIV.

Anca Rarau

Anca Rarau

Marketing Director, BCR

Mai multe detalii

Anca Rarau s-a alaturat echipei BCR in anul 2012, dupa ce anterior a fost timp de aproape sapte ani director de marketing si comunicare al Bancii Transilvania.
Are un Executive MBA – Ministère de l’Éducation Nationale, de la Recherche et de la Technologie, Conservatoire National des Arts et Métiers Paris (noiembrie 2007); Master Degree in Economic Development – Academia de Studii Economice Bucuresti (iunie 2007). Este absolventa a Universitatii “Babes-Bolyai” Cluj-Napoca, Facultatea de {tiinte Economice, Management, promotia 1995. De-a lungul timpului a urmat mai mulre specializari si cursuri printre care: Marketing for Managers – Southern Connecticut State University; Leadership, Management and Supervisory Skills – BPP Romania ; Marketing in Banking – sub coordonarea Nations Bank, S.U.A.

Lorand Balint

Lorand Balint

Director Marketing, Federatia Romana de Handbal

Mai multe detalii

De-a lungul timpului, Lorand Balint a ocupat mai multe functii in cadrul companiei Leo Burnett, printre care Global Account Director, Regional Account Director Sub-Saharan Africa, Regional Account Director Europe, Head of Brand Communication. De asemenea, Lorand Balint este editorialist pe subiecte de marketing si comunicare si are o bogata activitate universitara fiind profesor asociat la Programul MBA Romano – Canadian. A urmat o serie de cursuri de scurta durata la universitati din Harvard, Montreal, Antwerpen sau Maastricht. De la inceputul acestui an, in paralel cu functia de Managing Director al Leo Burnett Group, a preluat si conducerea nou infiintatului departament de marketing al Federatiei Romane de Handbal (FRH).

Nicolai Tand

Nicolai Tand

Founder, La Cantine de Nicolai

Mai multe detalii

A parcurs un drum plin de obstacole – a renuntat la scoala ca sa-si ajute mama, apoi a plecat la munca in strainatate unde a lucrat pe santier, a spalat vase si a dormit in case parasite. “Bucatareala” a invatat-o in restaurantele pariziene, unde a pornit ca spalator de vase si a ajuns director general. Detine restaurantul “La Cantine de Nicolai” si “L’univers de Nicolai”, companie ce importa si distribuie produse de panificatie. Colaboreaza din 2014 cu McDonald’s Romania, pentru care a realizat trei noi retete de salate.

Viorel Spinu

Viorel Spinu

Founder, Robofun

Mai multe detalii

Dupa ce a inceput in zona de software, Viorel Spinu si echipa Robofun dezvolta proiecte open-source din zona de robotica, incorporand tehnologii inovatoare in dispozitive si echipamente ingenioase si utile.

Joseph Hadad

Joseph Hadad

Founder, Restaurant Joseph

Mai multe detalii

Joseph Hadad a venit in Romania ca Executive Chef la restaurantul Casa Vernescu din Bucuresti, iar in 2011 a dat curs unei noi provocari profesionale, devenind partener si Executive Chef al restaurantului Aqua din Herastrau. Ajutorul sau si mana dreapta, sous chef-ul Valentina Radu, este alaturi de Hadad de aproape 14 ani.

Chef-ul Joseph Hadad si-a stabilit cartierul general al creatiilor sale in zona pietei Charles de Gaulle, intr-o vila cu istorie. Spune ca mai degraba restaurantul l-a ales pe el, dar printr-o amenajare si strategie adecvata, a reusit sa-l faca sa fie oglinda sa: clasic, simplu si cu gust. Restaurantul are 170 de locuri, din care 60 pe terasa frumoasa, exista spatiu pentru nefumatori, dar si un salon privat.

Iulian Angheluta

Iulian Angheluta

Founder, Free Miorita

Mai multe detalii

Iulian Angheluta coordoneaza actiunile Asociatiei Free Miorita, organizatie nonguvernamentala pe care a infiintat-o in 2012. Licentiat in Stiinte Juridice si Comunicare si Relatii Publice, a trecut prin mai multe joburi, de la functionar consular si pana la curier pe bicicleta, lucrand peste 10 ani in publicitate si comunicare. A organizat si a participat la mai multe actiuni si campanii cu impact social, printre care ”Lumina pentru Ursici” sau ”Dacioti pana-n Mongolia”. Este initiatorul si coordonatorul campaniei ”Lumina pentru Romania”, prin care a dus lumina la 4 scoli si 23 de familii din 6 judete.

Angela Galeta

Angela Galeta

Director, Fundatia Vodafone Romania.

Mai multe detalii

Lucreaza la Vodafone Romania din 2005. De-a lungul anilor s-a implicat si a coordonat proiecte importante de CSR precum “Parteneriat pentru viata, Vodafone – SMURD, Salvamont si Salvamar”, programul de donare de sange “O sansa pentru viata”, programul de educatie ecologica “Litoral curat”, programul de promovare si invatare, de catre publicul larg, a masurilor de prim ajutor “O viata poate depinde de tine!”, realizate in parteneriat cu ONG-uri de renume si a sustinut campanii importante de strangere de fonduri ale organizatiilor neguvernamentale, prin mecanismul donatiilor SMS. Din decembrie 2012 este directorul Fundatiei Vodafone Romania.