Program – Marti, 24 Noiembrie

  • 9.00-10.00 Inregistrarea participantilor

    Inregistrarea participantilor

  • 10.00 - 12.00 Sesiunea I: Orice evolutie incepe cu o revolutie!

    Schimbarea vine din interior, la fel si creativitatea si inovatia. Care a fost momentul declicului pentru a porni pe drumul inovatiei si care sunt pasii de urmat pentru a fructifica o idee? Antreprenori si manageri cu experienta ne spun povestile din spatele succesului lor.

    10.00 – 10.30 Iulian Stanciu, CEO, eMAG
    Iulian Stanciu a pornit in antreprenoriat la sfarsitul anilor ’90, iar in prezent coordoneaza un calitate de actionar sau manager mai multe afaceri, care cumulat depasesc 500 de milioane de euro. In 2010, a preluat de la banci Flanco, iar in 2012 a atras gigantul mondial Naspers in actionariatul eMag, cel mai mare magazin online din regiune si unul dintre creatorii pietei de comert online din Romania. Este pasionat de ceea ce face si spune că nu lucreaza pentru statistici si bani, ci pentru placerea si adrenalina de a construi ceva.

    10.30- 10.50 Catalin Nastasoiu, Ronativ
    Catalin Nastasoiu este artist ceramic, senior designer, producator. In prezent, locuieste la New York, unde a fondat Catapult Creative Partners, companie prin intermediul careia colaboreaza cu televiziuni, case de productie, studiouri de film, universitati, institutii culturale, artisti. Din 2010 a initiat proiectul RONATIV.

    10.50-11.10 Nicolai Tand, Founder, La Cantine de Nicolai
    A parcurs un drum plin de obstacole – a renuntat la scoala ca sa-si ajute mama, apoi a plecat la munca in strainatate unde a lucrat pe santier, a spalat vase si a dormit in case parasite. “Bucatareala” a invatat-o in restaurantele pariziene, unde a pornit ca spalator de vase si a ajuns director general. Detine restaurantul “La Cantine de Nicolai” si “L’univers de Nicolai”, companie ce importa si distribuie produse de panificatie.

    11.10-11.30 Angela Galeta, Director, Fundatia Vodafone Romania
    Lucreaza la Vodafone Romania din 2005. De-a lungul anilor s-a implicat si a coordonat proiecte importante de CSR precum “Parteneriat pentru viata, Vodafone – SMURD, Salvamont si Salvamar”, programul de donare de sange “O sansa pentru viata”, programul de educatie ecologica “Litoral curat” etc. Din decembrie 2012 este directorul Fundatiei Vodafone Romania.

    11.30-11.50 Anca Rarau, Marketing Director, BCR
    Anca Rarau s-a alaturat echipei BCR in anul 2012, dupa ce anterior a fost timp de aproape sapte ani director de marketing si comunicare al Bancii Transilvania. Are un Executive MBA – Ministère de l’Éducation Nationale, de la Recherche et de la Technologie, Conservatoire National des Arts et Métiers Paris (noiembrie 2007); Master Degree in Economic Development – Academia de Studii Economice Bucuresti (iunie 2007).

    11. 50- 12.00 Q&A

  • 12.00-12.30 Pauza de cafea

    Pauza de cafea

  • 12.30 – 15.00 Sesiunea II: Care sunt resursele necesare pentru a-ti atinge obiectivul?

    Sunt ele financiare sau doar credem ca sunt? Uneori, trebuie sa privim dincolo de cifre, dar fara a uita sa ne stabilim obiective ferme pentru a progresa. Cum iti construiesti caramida cu caramida drumul spre succes? Ingrediente pentru o gandire sanatoasa in inovatie.

    12.30- 13.00 Lorand Balint , Director Marketing, Federatia Romana de Handbal
    De-a lungul timpului, Lorand Balint a ocupat mai multe functii in cadrul companiei Leo Burnett, printre care Global Account Director, Regional Account Director Sub-Saharan Africa, Regional Account Director Europe, Head of Brand Communication. De asemenea, Lorand Balint este editorialist pe subiecte de marketing si comunicare si are o bogata activitate universitara fiind profesor asociat la Programul MBA Romano – Canadian.

    13.00 -13.20 Viorel Spinu, Founder, Robofun
    Dupa ce a inceput in zona de software, Viorel Spinu si echipa Robofun dezvolta proiecte open-source din zona de robotica, incorporand tehnologii inovatoare in dispozitive si echipamente ingenioase si utile.

    13.20 – 14.10 Joseph Hadad, Founder, Restaurant Joseph
    Joseph Hadad a venit in Romania ca Executive Chef la restaurantul Casa Vernescu din Bucuresti, iar in 2011 a dat curs unei noi provocari profesionale, devenind partener si Executive Chef al restaurantului Aqua din Herastrau. Chef-ul Joseph Hadad si-a stabilit cartierul general al creatiilor sale in zona pietei Charles de Gaulle. Restaurantul are 170 de locuri, din care 60 pe terasa frumoasa, exista spatiu pentru nefumatori, dar si un salon privat.

    14.10 -14.30 Iulian Angheluta, Founder, Free Miorita
    Iulian Angheluta coordoneaza actiunile Asociatiei Free Miorita, organizatie nonguvernamentala pe care a infiintat-o in 2012. Licentiat in Stiinte Juridice si Comunicare si Relatii Publice, a trecut prin mai multe joburi, de la functionar consular si pana la curier pe bicicleta, lucrand peste 10 ani in publicitate si comunicare. A organizat si a participat la mai multe actiuni si campanii cu impact social, printre care ”Lumina pentru Ursici” sau ”Dacioti pana-n Mongolia”. Este initiatorul si coordonatorul campaniei ”Lumina pentru Romania”, prin care a dus lumina la 4 scoli si 23 de familii din 6 judete.

  • 14.30 – 16.00 Pauza de cafea si networking

    Pauza de cafea si networking