15 ani de Campofrio, din Spania pana in Romania

<p> Campofrio, unul dintre cele mai cunoscute si apreciate branduri de mezeluri si preparate din carne din Europa, parte a Caroli Foods Group, aniverseaza 15 ani in Romania.</p> <p>  </p> <p> “Pasiunea pentru explorarea continua a spatiului gastronomic, spiritul mediteraneean, calitatea produselor si ingredientelor definesc lumea brandului Campofrio. O lume in care nu facem niciun compromis cand selectam cea mai buna carne si ingrediente, in care respectam si pastram retetele originale sau inovam in permanenta gusturi noi, autentice, pentru ca, in final, consumatorii carora ne adresam sa se bucure pe deplin de placerea gustului intens al specialitatilor Campofrio,” a afirmat Andra Botan, Senior Brand Manager Campofrio, in cadrul Caroli Foods Group.</p> <p>  </p> <p> In Romania, Campofrio ofera consumatorilor o varietate de preparate din carne, de la specialitati din zona mediteraneeana, la preparate specific romanesti, care respecta retetele originale. Mixul de specialitati Campofrio a fost completat anul trecut prin lansarea gamei Don Curcan, cu preparate exclusiv din carne de curcan, fara alte grasimi animale adaugate, o premiera in categoria mezeluri din Romania. Gama Don Curcan  este foarte apreciata de consumatorii din Romania, datorita continutului scazut de grasimi si colesterol si savorii intense a carnii de curcan, o alternativa sanatoasa pentru un stil de viata modern.</p> <p> Lumea Campofrio poate fi descoperita pe site-ul <a href=”http://www.campofrio.ro/”>www.campofrio.ro</a>, site pe care se pot descoperi micile secrete ale unui stil de viata modern si plin de savoare, un loc in care pasionatii de calatorii si senzatii gastronomice pot explora harta unei lumi fara compromisuri. Aici poti descoperi povestea retetelor originale  care stau la baza produselor din portofoliul Campofrio.</p> <p>  </p> <p> Explorarea lumii Campofrio incepe in Spania, unde s-a nascut acum 60 de ani marca Campofrio. Primul obiectiv turistic, Andalucia, unde se dezvaluie povestea adevaratului Jamon cocido, urmata de alte regiuni iberice, in care isi au originea faimoasele specialitati precum Salchichon, Chorizo, Jamon iberico, Serrano sau Fuet.</p> <p>  </p> <p> Explorarea regiunii mediteraneene parcurge Italia, continuand prin Franta, Belgia, Germania, in care sunt descoperite secretele specialitatilor precum Prosciutto crudo, Sunca de Parma, Jambon d’Ardennes, Mousse de canard, Ring salami.  In final, se ajunge in Romania,  unde exploratorul gurmand descopera preparate clasice – carnatii cabanos, specialitatea din ceafa afumata, salamul ardelenesc crud uscat, salamul de vara dublu afumat, salamul Victoria afumat – alaturi de cele mai apetisante preparate din carne de curcan.</p> <p>  </p> <p> Explorarea lumii Campofrio se continua si pe pagina de Facebook <a href=”http://www.facebook.com/CampofrioRomania”>www.facebook.com/CampofrioRomania</a>, in care sunt dezvaluite permanent micile secrete ale unei lumi libre de compromisos si pline de pasiune.</p> <p>  </p> <p> Grupul Caroli Foods a devenit liderul pietei de mezeluri proaspete din Romania prin fuziunea pe plan local cu Campofrio Food Group, liderul pietei de produse procesate din carne din Europa si un important jucator global in domeniu. In prezent, grupul detine un portofoliu format din brandurile Campofrio, Caroli, Maestro, Sissi, Gourmet si Primo. Grupul Caroli Foods isi propune adoptarea calitatii ca si stil de viata, inovarea continua a portofoliului de produse si dezvoltarea unei relatii de incredere cu consumatorii si partenerii sai.</p>