Marketing Stiri

Spot Gillette cu Neymar Jr, Ashton Eaton, Ning Zetao si Andy Tennant

13 iul. 2016 < 1 min

Spot Gillette cu Neymar Jr, Ashton Eaton, Ning Zetao si Andy Tennant

Reading Time: < 1 minut

Gillette a lansat “Perfect Isn’t Pretty”, spotul principal al campaniei realizate cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Rio. Spotul aduce in lumina reflectoarelor munca intensa pe care sportivii o depun in timpul antrenamentelor si ii are drept protagonisti pe  sportivii din lotul global de ambasadori ai Gillette:  Neymar Jr. (Brazilia, fotbal), Ashton Eaton (SUA, decathlon), Ning Zetao (China, inot) si Andy Tennant (Marea Britanie, ciclism).

In realizarea acestui clip, Gillette a colaborat cu Sia, cantareata si compozitoare, prin intermediul noii sale melodii, “Unstoppable.”

Pentru a sarbatori Jocurile Olimpice de la Rio 2016, Gillette a colaborat  si cu alti trei artisti de renume mondial, care au venit cu talentul si expertiza lor in cadrul melodiei “Unstoppable”, realizand un mix al melodiei, difuzat in premiera pe coloana sonora a noului spot.

Ariel Rechtshaid, producator, castigator al premiilor Grammy, este producatorul melodiei. A lucrat cu Sia pentru a-si perfectiona interpretarea, a cantat la majoritatea instrumentelor si a lucrat cu Pusha T pentru a aduce cea mai buna contributie melodiei.

Pusha T, membru fondator al trupei de rap Clipse, este cel care a compus ritmurile de rap si le-a interpretat in cadrul melodiei.

Olodum, o fanfara din Brazilia, a contribuit aducand ritmuri de percutie cu influenta braziliana melodiei.

Clipul integral Perfect Isn’t Pretty poate fi vizionat pe canalul de YouTube al Gillette sau pe Twitter – @Gillette. Melodia este disponibila pe Spotify, Apple Music si SoundCloud in peste 140 de tari din lume.

 

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: