Stiri Tech

Adiem, startup de biotehnologie, primește o investiție de la Early Game Venture

14 aug. 2019 < 1 min

Adiem, startup de biotehnologie, primește o investiție de la Early Game Venture

Reading Time: < 1 minut

Adiem, startup românesc de biotehnologie, primește o investiție de la Early Game Venture, echipa companiei fiind formată din data scientists, ingineri, psihiatri, cardiologi şi oameni de marketing şi este condusă de Victor Anastasiu.

„Urmează o perioadă intensă, în care ne vom concentra pe rafinarea algoritmilor şi pe dezvoltarea noului ecosistem pentru a putea lansa anul acesta primele versiuni ale aplicatiei mobile pentru iOS şi Android”, a declarat Victor Anastasiu, CEO Adiem.

Adiem dezvoltă tehnologii bazate pe variația bătăilor inimii – HRV (heart rate variability) şi derivate biometrice, folosind datele culese prin dispozitive wearable precum ceasurile şi brățările inteligente, inele, ochelari şi alte echipamente conectate.

„Adiem foloseşte datele colectate de la dispozitive wearable, dar nu pentru a urmări activitatea sportivă sau în scopuri medicale, ci pentru creşterea productivității şi integrării fiecăruia dintre noi în grupurile cu care interactionam recurent. Vorbim aici atât de zona profesională cât şi de cea privată, de un ciclu dinamic şi continuu. Această abordare nouă şi miza importantă pe care o are tehnologia dezvoltată de Adiem ne-au făcut să luăm decizia de a investi”, a declarat Cristian Munteanu, Managing Partner al EGV.

Valoarea investiției nu a fost dezvăluită. 

 

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: