Companii Stiri

Apa românească Aur’a își continuă extinderea internațională în Asia, Europa și Israel

14 iul. 2020 2 min

Apa românească Aur’a își continuă extinderea internațională în Asia, Europa și Israel

Reading Time: 2 minute

Cu toate că pandemia de COVID-19 a întârziat cu câteva luni extinderea prezenței apei românești Aur’a pe mai multe piețe din lume, brandul își continuă expansiunea în această vară.

Astfel, Aur’a intră în cazinourile din Macao, precum și în hotelurile de cinci stele din Hong Kong. În paralel, brandul românesc va ajunge și pe piețele din Elveția, Israel, Austria și Tenerife. Apa este deja prezentă în unele hoteluri și restaurante din SUA, Franța și Marea Britanie, anunță compania Aur’a Mineral Water, care îmbuteliază apa Aur’a.

aura apa minerala roCompania Aur’a Mineral Water este localizată în comuna Ocna de Fier, județul Caraș-Severin și are capital 100% românesc, fiind deținută de oamenii de afaceri timișoreni Horațiu Rada și Eleodor Coptil. Proiectul Aur’a a necesitat până acum investiții de 5 milioane de euro. Apa natural alcalină cu pH de 8.25 provine din Munții Banatului, fiind un produs premium destinat în principal pieței HoReCa din România, conține coloizi de aur şi argint și este îmbuteliată exclusiv în ambalaj de sticlă.

„Zilele acestea producem pentru Elveția, unde Aur’a va ajunge curând. Așteptăm să reintre totul în normal și în Macao și Hong Kong, unde apa Aur’a urmează să ajungă în celebrele hoteluri și cazinouri de cinci stele. Am făcut primele livrări, însă condițiile impuse de pandemie au dus la amânarea lansării oficiale pe aceste piețe”, a declarat Horațiu Rada, președintele Aur’a Mineral Water.

Odată cu repornirea sezonului turistic, apa din Munții Banatului va fi prezentă și în hotelurile și restaurantele din Tenerife, precum și în Italia, unde se pregătește lansarea oficială, fiind deja semnat un contract cu un distribuitor exclusiv. De asemenea, Aur’a urmează să fie exportată și în Israel, ca produs certificat Kosher.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: