Stiri Lifestyle

Globul Pământesc, varianta LEGO, disponibil pe piața din România

19 ian. 2022 < 1 min

Globul Pământesc, varianta LEGO, disponibil pe piața din România

Reading Time: < 1 minut

LEGO a prezentat oficial setul Ideas Globul Pământesc, care conține 2.585 piese. Setul recreează în mod autentic globul pământesc, numele continentelor și al oceanelor fiind imprimat fosforescent, astfel încât lumea să fie vizibilă în orice moment.

Mai mult, odată construit, setul poate fi rotit, o premieră pentru un set LEGO de astfel de dimensiuni.

Inspirat de Jules Verne

LEGO® Ideas The Globe 3

Guillaume Roussel, fan LEGO din Franța, a fost cel care a pus bazele conceptului setului LEGO Ideas The Globe, inspirat de poveștile lui Jules Verne. Într-o discuție despre designul setului, Guillaume a explicat: „Când am gândit designul, m-am întrebat ce ar fi creativ, educațional și totodată ar plăcea întregii lumi? Iar răspunsul a fost desigur chiar lumea.”

„Un aspect deosebit la acest set este faptul că le permite tuturor fanilor să descopere lumea cu ajutorul cărămizilor LEGO și cu un pic de imaginație (…) Când revizuiam setul lui Guillaume, am putut observa pasiunea sa pentru călătorii și aventură dar și pentru a inspira fani LEGO de pretutindeni. Iar designerii noștri au trecut cu brio de provocarea de a face acest set să se învârtă.”, a declarat Federico Begher, LEGO Group Head of Global Marketing Adults.

Disponibil de la 1 februarie

LEGO Ideas Earth Globe va fi disponibil începând cu 1 Februarie 2022, la prețul recomandat de 999,99 de lei. Dimensiunile sale sunt: L: 30 cm / W: 26 cm / H:  40 cm.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: