Conferinta de Cloud 2018

Conferinta de Cloud 2018

Conferința de Cloud, singura conferință IT dedicată tehnologiei Microsoft cloud din România revine pe 19 aprilie 2018 cu cea de-a doua ediție. Participanții vor avea ocazia sa vadă cum se poate aborda cu succes Cloud-ul, respectiv vor avea ocazia să își completeze cunoștințele tehnice de Microsoft Azure și Microsoft Office 365. Prin organizarea Conferinței de Cloud, Avaelgo își propune să

Hospitality Culture Institute

Hospitality Culture Institute

Principalele paneluri ale conferintei sunt Administratie, Fiscalitate, Delivery&Tehnologies, VIP Hospitality, Resursa Umana si Comunicarea Digitala. In cadrul acestora se vor dezbate subiecte precum dinamica pietei de delivery, asteptarile consumatorilor, problema fortei de munca, digitalizarea operationala a business-urilor din HoReCa, a comunicarii cu consumatorul, efectele din business dupa digitalizare.

Employer Branding  – Un loc de muncă de invitiat

Employer Branding – Un loc de muncă de invitiat

Discuța despre employer branding s-a mutat de la a face mai mult la CINE suntem și CUM facem acest lucru diferit. Pe 28 și 29 martie te așteptam la The Enviable Workplace – Loc de muncă de invidiat, dublu masterclass – Engaging Millennials cu Andy Partridge și Employer Branding cu Jorgen Sundberg.