header_adn_1

ADN Antreprenor

15 martie 2017,
Radisson Blu Hotel, București

h2

ADN Antreprenor

15 martie 2017,
Radisson Blu Hotel, București

De ce să participi?

O afacere de succes înseamnă viziune și dinamism. Antreprenorii sunt cei care deschid mereu drumul cu idei noi, pasiune și multă muncă. Sunt cei care țin economia acestei țări pe umerii lor și fac lucrurile să se miște.

Audiența

Evenimentul se adresează oamenilor de afaceri, antreprenorilor cu experiență sau la început de drum și tuturor celor care vor să învețe cum se transformă un obstacol într-o oportunitate.

Speakeri

Panelul de speakeri reunește antreprenori și lideri cu viziune și strategii bine puse la punct, care și-au demonstrat valoarea de-a lungul timpului. Ei vor împărtăși experiența lor, prin prisma provocărilor și oportunităților pe care le oferă antreprenoriatul în România.

Afacerile sunt personale

Lumea afacerilor este modelată de cei duri, rezistenți și neînfricați. Anii de criză au separat însă antreprenorii reali de cei oportuniști și au evidențiat companiile care au reușit să se reinventeze și să se adapteze timpurilor în care trăim. Astăzi tehnologia poate ajuta la scalarea rapidă a unei afaceri și poate impune internațional o idee. Dar, fără busola corectă, companiile sunt mereu în pericol. Conferința ADN Antreprenor reunește atât antreprenori cu afaceri mari, cât și cu afaceri mai mici, oameni cu viziune și experiență sau la început de drum, într-o dezbatere despre provocările și oportunitățile antreprenoriatului în România.

ORGANIZATOR

biz

PARTENERI

_unicredit
_ey
_pmorris
_unicredit-leasing
_sameday

CU SPRIJINUL

gt
update adv logo
logo-efden-1 (1)
Prezența online susținută de
advanced-ideas

PARTENERI MEDIA

Cariere
9 am
hr club
logo-comunicate
logo-ejobs
logo-iaa
logo-iqads
logo-comunicate-afaceri
logo-monitor
logo-smark
tdc logo
Print
finzoom logo
© Copyright Revista Biz