fbpx
Evenimente

Apply Conference 2020: 28 Aprilie1 min

13/04/2019 < 1 min read

author:

Apply Conference 2020: 28 Aprilie1 min

Reading Time: < 1 minut

28 Aprilie – Mezanin – Palatul Universul, București

APPLY – an employee experience event este o altfel de conferință, bazată pe un format fresh, dedicat tuturor liderilor curajoși din domeniul resurselor umane, ce vor să se detașeze de mediile de lucru tradiționale. Programul este conturat în jurul unor sesiuni ce alternează prezentările scurte, o dezbatere sub formă de challenge și momentele de live Q&A.

Conferința are loc în 2020

Panelul reunește liderii din domeniul resurselor umane, cu viziune și strategii bine puse la punct, care și-au demonstrat valoarea de-a lungul timpului. Ei vor împărtăși experiența lor, prin prisma provocărilor și oportunităților pe care le oferă acest domeniu în România.

Biz va lansa în cadrul acestei conferințe prima ediție a booklet-ului HR Performers, dedicat unora dintre cei mai charismatici, vizibili și activi lideri din HR, din cadrul celor mai performante companii din România. Anuarul este structurat pe industrii și include peste 100 de profiluri de Directori de Resurse Umane, o centralizare a performantei in materie de creative leadership, people management și strategii eficiente ce au un impact pozitiv asupra organizațiilor.

Înregistrează-te la eveniment pentru a vedea profilurile acelor “HR influencers to watch in 2019”!

PROGRAM   SPEAKERI    ÎNSCRIERE

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *