Finanțe

Asigurare pentru bunăstarea minții

17 oct. 2017 2 min

Asigurare pentru bunăstarea minții

Reading Time: 2 minute

Garanta Asigurări sărbătorește 20 de ani pe piața locală de asigurări și își îndreptă atenția către susținerea proiectelor culturale autohtone, fiind partener în retipărirea unei cărți de referință pentru literatura română contemporană, “Recviem pentru nebuni și bestii”, a scriitorului Augustin Buzura. 

Mai mult decât siguranța bunurilor materiale, Garanta Asigurări le-a propus clienților săi și o altfel de oportunitate: aceea de a reflecta la bunăstarea minții și sufletului, arată compania, într-un comunicat de presă.

De-a lungul celor 20 de ani, Garanta Asigurări s-a bucurat de creșteri ale cifrei de afaceri, ale numărului de angajați și ale numărului de clienți, în același timp dezvoltând un grad ridicat de experiză, consistență și performanță pe piața locală.  Serviciile și produsele companiei ce vin în întâmpinarea necesităților clienților, precum și preocupările constante față de nivelul de specializare al angajaților au constituit bazele acestei creșteri. Mai mult, având drept principală misiune întărirea securității financiare a clienților săi prin programe de asigurare adaptate nevoilor personale de protecție, compania a participat activ de-a lungul acestor ani la dezvoltarea pieței de profil, arată reprezentanții Garanta.

“La ceas aniversar, obișnuim să ne evaluăm activitatea și să analizăm rezultatele obținute, dar și să privim spre viitor cu încredere. Orientarea către client, creșterea calității serviciilor oferite, administrarea eficientă a capitalului sau menținerea securității financiare sunt doar câteva dintre obiectivele îndeplinite de companie de-a lungul celor 20 de ani. Experiența acumulată în tot acest timp ne-a ajutat să înţelegem nevoile clienților noștri şi să alegem detaliile care fac diferența”, declară Theodoros Bardis, Director General al Garanta Asigurări.

În prezent, compania este unul dintre jucătorii compoziți în domeniul asigurărilor din România, oferind atât asigurări de viață, cât și generale.

Garanta Asigurări în cifre:

  • Număr total clienți: 50.000
  • Număr de angajați: 142
  • Număr de sucursale: 15
  • Număr de parteneri externi: 140
  • Primele brute subscrise în anul 2016: aproximativ 40.000.000 RON
  • Marja de solvabilitate la finele anului 2016: 288%

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: