fbpx
Evenimente

Biz Innovation Forum 2020: EVENIMENT AMÂNAT1 min

16/05/2019 < 1 min read

Biz Innovation Forum 2020: EVENIMENT AMÂNAT1 min

Reading Time: < 1 minut

EVENIMENT AMÂNAT

Mezanin Palatul Universul

www.BizInnovationForum.ro

Vino și descoperă puterea inovației! Vei afla care este realitatea în domeniul în care lucrezi și cum poți identifica inovația potrivită companiei tale. Vei învăța strategiile și metodele de aplicare a inovației. Descoperă cum poți îmbunătăți performanțele propriului business!

AUDIENȚĂ: 200 persoane

Top management, Departamente de Inovație, Comunicare, IT Change Management etc. Evenimentul reunește profesioniști recunoscuți pentru spiritul inovator cu manageri care își doresc să aducă un plus companiei în care lucrează. Audiența este formată din persoane cu poziții din top management care vor să afle cele mai noi practici de inovare, pe plan internațional.

One Comment
  1. […] Biz Innovation Forum 2020: 25 Martie, Mezanin Palatul Universul, București Evenimentul reunește profesioniști recunoscuți pentru spiritul innovator și este dedicat managerilor care își doresc să aducă un plus companiei în care lucrează, celor care ocupă poziții de top management sau care lucrează în departamente de Inovație, Comunicare, IT Change Management etc Se va vorbi despre cele mai noi practici de inovare pe plan international, despre strategiile și metodele de aplicare a inovației și, mai ales, despre cum puteți îmbunătăți performanțele propriului business! Detalii: aici […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *