fbpx
Evenimente

Content Creators Conference 2020 – EVENIMENT AMÂNAT1 min

19/04/2019 < 1 min read

Content Creators Conference 2020 – EVENIMENT AMÂNAT1 min

Reading Time: < 1 minut

Radisson Blu Bucharest

www.ContentCreators.ro

Am devenit cu toții creatori de conținut, însă nu tot conținutul este valoros. Iar pentru branduri, problema conținutului de calitate este mai actuală decât oricând.
Cum creezi conținut relevant de brand, care sunt tendințele în storytelling și unde găsești oamenii care să creeze content atractiv și eficient? Specialiști în marketing și unii dintre cei mai influenți oameni din online și comunicare, oameni din agenții și companii recunoscute vor lua parte la o experiență de învățare completă pentru a deveni supereroi creatori de povești.

AUDIENȚĂ: 300 persoane
Evenimentul se adresează specialiștilor din marketing și comunicare din companii și din agențiile de comunicare, dar și bloggerilor.

One Comment
  1. […] Content Creators Conference 2020: 8 Aprilie, Radisson Blu, București Ce înseamnă și cum se realizează conținutul relevant și valoros pentru branduri? Care sunt tendințele în storytelling și cine sunt cei care pot să creeze content atractiv și eficient? Evenimentul organizat de Revista Biz aduce laolaltă specialiști în marketing și comunicare, din agenții și companii recunoscute, alături de bloggeri și alți influenceri, pentru a lua parte la o experiență de învățare completă, pentru a deveni supereroi creatori de povești. Detalii: aici. […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *