Două sculpturi pentru un container

Artistul Ovidiu Ștefan Toader a obținut un spațiu în curtea Combinatului Fondului Plastic, unde urmează să amenajeze un atelier personal. Pentru acesta, sculptorul are nevoie de un container de 12 metri lungime (sau minim 6 metri) și oferă în schimbul acestui obiect două sculpturi din ciclul ”Sunet”.

Sculpturile au fost cotate individual cu sume între 1.000 și 3.000 de euro și sunt înscrise în diferite galerii de artă. Containerul cu care acestea pot fi schimbate va deveni astfel locul nașterii a noi opere valoroase create de artist.

O parte din lucrările lui Ovidiu Ștefan Toader pot fi văzute pe site-ul behance și pe profilul sau de instagram.

Ovidiu Ștefan Toader este un sculptor care și-a creat propriul stil. A ales sculptura conceptuală și spune că vrea ca obiectele pe care le crează să spună o poveste, să aibă un subiect “nu doar să fie frumoase, ci să transmit un mesaj”.

“Succesul ar fi să am atelierul meu și timpul necesar pentru a da formă gândurilor mele, în fiecare lună. Să nu mai alerg după toate lucrurile acestea de întreținere. După materiale. Să îmi permit să le iau pe toate în aceeași zi”, spunea sculptorul, într-un interviu Biz în care era întrebat cum ar defini succesul.