fbpx
Companii Stiri

Dr. Oetker a cumparat brandul Alex

24/04/2015

Dr. Oetker a cumparat brandul Alex

Dr. Oetker Romania a cumparat recent brandul Alex de la compania romaneasca Alex & Comp din localitatea Vanatori, judetul Galati, specializata in fabricarea si comercializarea ingredientelor pentru patiserie si deserturi, a vopselurilor de oua si a conservantilor.  

Alex & Comp este o companie fondata in urma cu 21 de ani, controlata in mod egal de Dan si Catalin Alexandrescu.

Produsele comercializate sub brandul Alex sunt prezente pe rafturile magazinelor din Romania, dar si la export. Societatea a inregistrat in 2013 o cifra de afaceri pentru gama de produse deserturi de aproximativ 3,7  milioane euro, cu o crestere de 21 % fata de 2012.

Dr. Oetker este o companie germana cu traditie de peste 120 de ani pe plan international. In Romania, compania activeaza din 1998. In prezent, Dr.Oetker Romania comercializeaza peste 230 produse si ocupa pozitia de lider pe mai multe categorii: ingrediente pentru prajituri, deserturi pudra, conservanti pentru legume si fructe, pizza & snack-uri congelate.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE