Management

Eleganta si performanta

19 nov. 2013 2 min

Eleganta si performanta

Reading Time: 2 minute

Corporate Office Solutions (COS), companie specializata in amenajarea spatiilor de birouri lanseaza “Work Lab”, urmatorul pas in conceptul de open space. COS, lider in amenajari la cheie a spatiilor de birouri din Romania isi redefineste spatiul propriu de lucru, intr-o noua identitate si amenajare: Work Lab. Intr-o lume interconectata si interdependenta, tehnologia si ritmul alert in care evolueaza afacerile influenteaza angajatii sa devina din ce in ce mai mobili, mai rapizi si mai eficienti. Acestia trec constant de la munca individuala la intalnirile cu colegii, de la sesiuni de lucru in proiect la discutiile spontane, iar activitatile din cadrul companiei nu se mai petrec intr-un spatiu limitat si cu program fix.  Continua evolutie tehnologica si accelerarea ritmului general al activitatilor umane imping angajatii intr-o noua directie, aceea de a performa oriunde si oricand, transformand astfel felul in care companiile aleg sa isi amenajeze spatiile de lucru.1463178_218907388287213_133823803_n

Transformarea sediului COS vine din dorinta de a materializa aceasta flexibilitate in felul in care lucreaza angajatii companiei, dar si de a oferi clientilor cele mai bune servicii, testand solutiile propuse in Romania prin experienta angajatilor proprii. “Ca specialisti in proiecte de amenajare turnkey, e important sa intelegem solutiile pe care le propunem clientului”, spune Christophe Weller, Managing Partner la COS. “In Work Lab preluam cele mai noi tendinte globale inspirate de partenerii nostri internationali si le integram in felul in care lucram intern. Astfel, propunem solutii deja testate, iar clientii nostri le pot vedea in actiune, pot discuta cu oamenii din echipa COS care le folosessc in fiecare zi”, mai precizeaza Weller.

Work Lab ofera angajatilor COS o varietate de spatii amenajate, ce le permit acestora sa isi ajusteze mediul de lucru activitatii in curs, avand ca rezultat o experienta mai buna de lucru. Sediul de 1.000 de metri patrati al companiei a fost restructurat in zona de Hot Desking si zone de birouri alocate, completate de un spatiu de lucru deschis de 173 de metri patrati, cuprinzand o mini-cafenea, un living room si o zona de intalnire cu clientii. In acest spatiu multifunctional situat in zona centrala a Work Lab, angajatii COS au posibilitatea sa lucreze, sa colaboreze, sau sa discute cu clientii in moduri alternative. Solutia este una avangardista, atat pentru spatiile de lucru din mediul vestic, cu mai mare maturitate in domeniu, dar mai ales pentru piata din Romania.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: