Un maramuresean cu chef de bucatareala

Un maramuresean cu chef de bucatareala

Se poate manca la Bucuresti mai bine ca la Paris si intr-o “cantina” mai bine ca intr-un restaurant fin? Un maramuresean scolit la Paris in ale gastronomiei ne-a dovedit ca da. Cand vorbeste despre Maramures, lui Nicolai Tand i se lumineaza fata. Arata pe telefon fotografiile casei din Rozavlea si descrie un peisaj in care copiii alearga in curtea ce

IKEA: Doar 22% dintre bucuresteni gatesc acasa

IKEA: Doar 22% dintre bucuresteni gatesc acasa

IKEA Romania a lansat catalogul cu produse valabil pentru 2016. In perioada 17 august – 6 septembrie, noul catalog are 328 de pagini si va fi distribuit in 930.000 de exemplare numai in Bucuresti, Pitesti, Ploiesti si imprejurimi. Tema in jurul careia sunt prezentate produsele este ” „Gesturile mici conteaza”. „Catalogul IKEA de anul acesta are o tema care uneste oamenii

McDonald’s Romania implineste 20 de ani

McDonald’s Romania implineste 20 de ani

Cu 700 de milioane de lei investiti in cei 20 de ani si o echipa de peste 4000 de angajati, McDonald’s ramane locul preferat de intanire al romanilor si mai ales locul in care se strang zilnic peste 150.000 de zambete. Inca din prima zi, o echipa de 260 de persoane a servit un numar impresionant de 15.300 de clienti,

Hotel Epoque, in parteneriat cu H.E.R.S

Hotel Epoque, in parteneriat cu H.E.R.S

Hotel Epoque a incheiat un parteneriat cu Grupul High End Restaurant Solutions (H.E.R.S) pentru managementul operational specific si integrat al sectorului de Food&Beverage, in urma caruia estimeaza  o crestere de 20% a veniturilor pe acest segment. Astfel, incepand cu luna ianuarie 2015, H.E.R.S este responsabil de operarea outleturilor de Food&Beverage din cadrul domeniului Epoque, ocupandu-se de managementul operational specific de

Citronelle, pentru viata sanatoasa

Citronelle, pentru viata sanatoasa

Crowne Plaza Bucharest aduce in Romania conceptul “market to table” prin lansarea noului restaurant Citronelle, ca parte a strategiei globale a lantului international de sustinere a unui stil de viata urban si sanatos. Bazat pe conceptul “market to table”, restaurantul Citronelle ofera preparate din alimente proaspete, achizitionate direct de la producatorii locali. Meniul noului restaurant Citronelle este bazat pe salate

Primul Subway drive-thru din Romania

Primul Subway drive-thru din Romania

In parteneriat cu Petrom, Subway a intrat pe segmentul restaurantelor drive-thru din Romania. Noul restaurant, din incinta statiei Petrom Vestem, este al doilea deschis in Sibiu si primul de tip drive-through din tara. Restaurantul, cu o suprafata de 160 mp si un concept de design nou si modern denumit Decor Metropolitan, va fi deschis 24/7. Inaugurarea noului restaurant marcheaza al

Drumul din Haifa la Bucuresti

Drumul din Haifa la Bucuresti

Joseph Hadad a venit prima data in Romania in 1996. Un an mai tarziu, a venit cu un contract pe doi ani ca chef la Casa Vernescu si de atunci nu a mai parasit Romania. Acum are propriul restaurant, Joseph by Joseph Hadad.   Prima data a venit pentru cateva zile, pentru a organiza din punctul de vedere al meniului

Lantul american Subway si in Romania

Lantul american Subway si in Romania

<p> Bine plasat, in Piata Victoriei, in apropiere de cladiri de birouri, lantul american de tip fast food a deschis pe 10 aprilie prima franciza in Romania. Tinta lor este ambitioasa: 40 de unitati pe piata romaneasca.</p> <p>  </p> <p> Cristian Stefanescu este primul antreprenor francizat Subway. El plateste 7.500 de euro pe luna, iar partenerii Subway vor plati si