fbpx
Evenimente in curs

ADN Antreprenor 2019

author:

ADN Antreprenor 2019

Reading Time: 2 minute
Ediția a 5-a
Lansare booklet “Antreprenori de România”

Cum îţi dezvolţi afacerea? Care este importanţa brandingului pentru un antreprenor? Cum te reinventezi în business? Cum dezvolţi un domeniu prin propriul business? Sau ce instrumente are nevoie o antreprenoare la început de drum? Toate aceste lucruri le vei afla la ADN Antreprenor direct de la antreprenorii români care şi-au demonstrat valoarea de-a lungul timpului, care au business-ul în sânge şi care pun pasiune în ceea ce fac.

Conferința reunește antreprenori cu afaceri mari dar și pe cei cu afaceri mai mici, oameni de afaceri cu mulți ani de experiență sau la început de drum, specialisti si consultanti de business, într-o discuție despre provocările și oportunitățile antreprenoriatului în România.

Evenimentul va găzdui lansarea celei de-a treia ediții a cărții “Antreprenori de România“, care grupează pe județe. companiile antreprenoriale românești cu cea mai mare cifră de afaceri. Anuarul cuprinde informații despre numele companiilor, numele acționarilor, pachetul de acțiuni deținut de fiecare în parte, orașul în care își desfășoară activitatea, numărul de angajați, cifra de afaceri și domeniul de activitate.

Lumea este modelată de cei duri, rezistenți și neînfricați. În afaceri, vremurile grele separă antreprenorii reali de cei oportuniști. Iar pentru cei care îndrăznesc să înceapă o afacere astăzi, orice obstacol poate fi transformat într-o oportunitate, iar tehnologia poate ajuta la scalarea rapidă a unei idei bune. ADN Antreprenor reunește antreprenori cu afaceri mari, dar și pe cei cu afaceri mai mici, oameni de afaceri cu mulți ani de experiență sau la început de drum, într-o discuție despre provocările și oportunitățile antreprenoriatului în România.