fbpx
Evenimente in curs

Best Marketing 2018

author:

Best Marketing 2018

Best Marketing 2018, ediţia a 7-a

Timpul poveștilor a trecut. Noul marketing se fundamentează pe acțiuni concrete.  Relația dintre consumatori și branduri este supusă testului încrederii pe care-l vor trece numai brandurile care arată că le pasă cu adevărat de consumatori. Astăzi contează mai mult ce facem și mai puțin ceea ce spunem!

Dacă ești interesat de tendințele din industria de marketing, comunicare și branding, dacă îți dorești creșterea vânzărilor și transformarea fanilor în client sau cauți strategii eficiente de marketing, atunci Best Marketing este evenimentul la care trebuie să fii prezent.

 

La conferință lansăm Anuarul Directorilor de Marketing, 150 Marketing,  un proiect unic în România, dezvoltat de Revista Biz.

Studiul reunește pe cei mai importanți directori de marketing din România, o colecție de profile ale specialiștilor din domeniu, selectați pe baza clasamentului celor mai mari investiții în publicitate, precum și în baza dinamicii campaniilor de marketing derulate în ultimul an.

Anuarul este un instrument de lucru extrem de util pentru profesioniștii din industrie.

 

Conferința reunește specialiști din marketing, publicitate și comunicare, top advertising spenders și manageri de top, într-o discuție despre provocările și oportunitățile actuale în comunicare.

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE