fbpx
Evenimente in curs

Biz Japonia

author:

Biz Japonia

Reading Time: 2 minute

Ediție specială a revistei Biz realizată în totalitate în afara granițelor țării. După Bruxelles – 2011, Londra – 2012, New York & Silicon Valley – 2013, Berlin – 2014, Singapore – 2015, Viena – 2016 și Paris – 2017, în ianuarie 2018, echipa editorială Biz va realiza ediția specială Biz Japonia.

De șapte ani, redacția Biz se mută într-o altă capitală a lumii pentru o săptămână, ca să ia pulsul afacerilor și să vorbească la fața locului cu oamenii care contează despre business, branduri, societate, cultură și, mai ales, despre impactul global pe care îl pot avea toate acestea. Trăim într-o lume mai interconectată ca niciodată. Firele invizibile ale economiei globale ne afectează mai mult decât am crede și Biz caută să afle direct de la sursă cum se vor și cum ne vor mișca acestea în anii care vin. Biz World redescoperă în fiecare an lumea internațională de business la ea acasă.

Biz Japonia este un proiect editorial unic în România și este susținut de Air France, IQOS, UniCredit Bank, JETRO și Level Tour. Numărul special al revistei va apărea pe 15 februarie 2018. Detalii despre întâlnirile pe care le vom avea în Japonia găsiți aici.

Iată copertele edițiilor precedente ale Biz World: