fbpx

Retail Revolution 2014

author:

Retail Revolution 2014

Participa la cea de a doua editie Retail Revolution, eveniment dedicat strategiilor de retail de succes care au ajutat magazinele sa se reinventeze si sa se extinda chiar si in perioada de recesiune. Afla cum se modifica harta retailului prin adaptarea la nevoile shopperului upgradat din Romania si vino sa-i cunosti pe principalii jucatori care au mizat pe extindere in ultimii ani si au reusit.

Evenimentul va reuni lideri ai industriei, persoane de decizie dar si specialisti in marketing si advertising din cadrul marilor branduri prezente pe piata din Romania. Persoanele prezente vor avea oportunitatea de a discuta despre provocarile si trendurile existente in acest domeniu in 2014.

Cei mai influenti oameni din industria de retail si FMCG te asteapta sa participi la o conferinta gandita pentru a gasi solutii si raspunsuri la intrebarile pe care domeniul le ridica in ultimii ani.

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE