fbpx
Evenimente in curs

Social Media Summit Bucuresti 2016

author:

Social Media Summit Bucuresti 2016

Companiile au inteles in ultimii ani ca Social Media devine amplificatorul interactiunii consumatorilor cu brandurile si mediul preferat de transmitere si comunicare a experientei de brand.

Mai mult de jumătate (58%) dintre românii utilizatori de Internet cu varsta de peste 16 ani citesc bloguri, potrivit unui studiu realizat de iSense Solutions, care arata ca blogurile sunt accesate de 62% dintre utilizatorii de Internet cu studii superioare. In acelasi timp, numarul utilizatori romani de Facebook depaseste 8,1 milioane. Companiile trebuie nu doar sa fie prezente in social media, ci sa stie sa utilizeze cat mai eficient acest mediu.

Vino sa afli care sunt strategiile eficiente de promovare prin retelele sociale! Cei mai relevanti bloggeri si specialisti in online din Romania te asteapta la Bucuresti pentru o zi dedicata social media. Vei cunoaste influencerii care fac diferenta si secretele campaniilor de succes. Te asteptam la a cincea editie a Social Media Summit Bucuresti!

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE